Ο Χρήστος Μάστορας και η ταλαντούχα Κόρτνεϊ Πάρκερ σύντομα θα παντρευτούν και η τραγουδίστρια μίλησε για το πού θα γίνει το μυστήριο
Ο τραγουδιστής από τις “Melisses” θα παντρευτεί στην Κεφαλονιά!
Life
21/02/2015 | 19:49

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μέλισσες, Χρήστος Μάστορας και η ταλαντούχα Κόρτνεϊ Πάρκερ σύντομα θα παντρευτούν και η τραγουδίστρια μίλησε για το πού θα γίνει το μυστήριο.

«Ο γάμος μας θέλω να είναι απλός. Σίγουρα να έχουμε πολλά κεριά και να γίνει καλοκαίρι σε παραλία, στην Κεφαλονιά. Δεν έχω πάει, αλλά μου είπαν ότι είναι πολύ όμορφο νησί. Η πρώτη μου σκέψη ήταν η Σαντορίνη, αλλά μου έχουν πει ότι όποιο ζευγάρι παντρεύεται εκεί, μετά χωρίζει, οπότε με τον Χρήστο απορρίψαμε αμέσως την ιδέα. Μετά τον γάμο μας θέλω να ακολουθήσει ένα πάρτι με πολλή μουσική και χορό». Όσο για το αν θέλει να γίνει μαμά είπε: «Θα ήθελα να κάνουμε ένα παιδί. Δεν με νοιάζει αν είναι αγόρι ή κορίτσι, μόνο να είναι υγιές. Αν μοιάζει σε εμάς, ε, τότε θα επικρατεί πολλή τρέλα στο σπίτι! Με τον Χρήστο συζούμε σε ένα διαμέρισμα στην Ακρόπολη. Η καθημερινότητά μας είναι όπως όλων των ζευγαριών. Συχνά πηγαίνουμε έξω βόλτες ή καθόμαστε στο σπίτι και βλέπουμε ταινίες. Εγώ ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού, καμιά φορά βοηθάει κι εκείνος. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer