ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ''ΥΠΕΡΙΩΝ'' ΣΤΟ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.
Ο ΥΠΕΡΙΩΝ ευχαριστεί το ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ νοσοκομείο
Κοινωνία
21/08/2014 | 16:09

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ ”ΥΠΕΡΙΩΝ” ευχαριστεί θερμά το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου,και ιδιαίτερα τον Διοικητή του κ.Διονύση Μαρκάτο,για την ευγενική του χορηγία με την οποία προσφέρει στο Σωματείο μας έπιπλα[γραφεία,πάγκους εργαστηρίων,ντουλάπια,ψυγεία κ.λ.π.],που θα χρησιμοποιηθούν στη λειτουργία του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης.

Επίσης,ευχαριστεί θερμά όλες τις Υπηρεσίες Υγείας,και ιδιαίτερα το προσωπικό του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου μας,για την ευαισθησία και την ιδιαίτερη προσοχή που επιδεικνύουν προκειμένου να εξυπηρετούνται τα ΑμεΑ-μέλη της Ένωσης.

Η Ένωση ”ΥΠΕΡΙΩΝ” αισθάνεται ιδιαίτερη ανακούφιση και αντλεί δυνάμεις συνέχισης του δύσκολου έργου της, όταν καθημερινά δέχεται την αμέριστη συμπαράσταση και αποδοχή όλης της τοπικής μας κοινωνίας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε το ενδιαφέρον του Νοσοκομείου μας,αλλά και όλων των συμπολιτών μας να συνεχιστεί,προκειμένου να ευοδωθούν οι στόχοι μας και τα ΑμεΑ να νιώσουν ισότιμα και ισάξια μέλη της μικρής τοπικής μας κοινωνίας.

 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                       Η Γενική Γραμματέας

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου                 Άννα Παρίση

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer