Η 15η αγωνιστική πρωτοβουλία ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο βλαχάτων ο "Αίνος" λαμβάνει χώρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το πρωί ώρα 10.30 και αφορά σε αγώνα 5κμ στην παραλία του Λουρδά.
Ο 15ος αγώνας δρόμου είναι πραγματικότητα για το νησί μας
Αθλητισμός
11/10/2015 | 08:58

ο 15ος αγώνας δρόμου είναι πραγματικότητα για το νησί μας, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ενισχύει το πρωτοφανές για τα δεδομένα ενός τόσο μικρού τόπου ρεκόρ διοργανώσεων αγώνων δρόμου.
Η 15η αγωνιστική πρωτοβουλία ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο βλαχάτων ο “Αίνος” λαμβάνει χώρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το πρωί ώρα 10.30 και αφορά σε αγώνα 5κμ στην παραλία του Λουρδά.
Θα υπάρχουν και μικρότερες διαδρομές για παιδάκια.
Όλοι θα πάρουν μετάλλιο ενώ χωριστά θα βραβευθούν οι ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς μαζί με την αποστολή της αφίσας.

αξίζει να συμμετέχουμε όλοι στο νέο αυτό εγχείρημα του συλλόγου ενώ επισημαίνεται ότι το γεγονός των 15 αγώνων δρόμου σε ένα νησιωτικό προορισμό όπως ο δικός μας δεν πρέπει να αγνοηθεί αλλά να συντηρηθεί και να αξιοποιηθεί ως μέσο προώθησης του εναλλακτικού -αθλητικού/δρομικού τουρισμού στα νησιά μας αλλά και να εξεταστεί το ενδεχόμενο καταχώρησής μας στο βιβλίο γκίνες.

agwnas_afisa

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer