Ο αποκαλούμενος και «βασιλιάς της φτηνής μόδας» «οργώνει» με την θαλαμηγό του τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου
Ο Mr Zara κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά
Life
16/07/2015 | 18:19

Μέχρι στιγμής στο πανέμορφο νησί του Ιονίου πελάγους την Κεφαλονιά, οι μόνοι επισκέπτες είναι ξένοι, κυρίως Άγγλοι και Ιταλοί που προτιμούν τόσο την παραλία του Μύρτου όσο και την Αντίσαμο.

Οι Έλληνες λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε τις τελευταίες 18 μέρες με τις σοβαρές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τα capital control, δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί εκτός από κάποιους συνταξιούχους που έχουν σπίτια στο νησί και πήγαν για την παραθεριστική περίοδο. Οι επαγγελματίες της εστίασης του νησιού είναι προβληματισμένοι όπως και σε άλλα νησιά και μέρη της Ελλάδας καθώς βρισκόμαστε στο μέσον της τουριστικής καλοκαιρινής περιόδου. Την ίδια ώρα πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου «οργώνει» με την θαλαμηγό του ένας διάσημος και πλούσιος Ευρωπαίος, ο αποκαλούμενος και «βασιλιάς της φτηνής μόδας».

Ο λόγος για τον Ισπανό στην καταγωγή Amancio Ortega Gaona, κι αν το όνομα του δεν σας λέει κάτι, είναι ο ιδρυτής και βασικός ιδιοκτήτης του επιτυχημένου ομίλου ένδυσης Inditex (κατά κόσμον… Zara), που έχει περικυκλώσει την υδρόγειο με 6.570 καταστήματα ρούχων.

Ο 78χρονος σήμερα Amancio Ortega Gaona θεωρείται ένα κλασικό παράδειγμα δαιμόνιου αυτοδημιούργητου ανθρώπου, που μάλιστα όπως έχει γραφτεί, πιθανόν να μην έχει καν ολοκληρώσει και τη βασική εκπαίδευση. Ίσως είναι ο πιο χαμηλών τόνων μεγιστάνας καθώς οι σχέσεις του με τη δημοσιότητα είναι ελάχιστες και «αναγκαστικές».

Ο κύριος Zara βρίσκεται στις διακοπές του στην Ελλάδα, μαζί και με τα τρία παιδιά του.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer