Ας δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό! Το winter walking, καινοτομεί καθώς συνδυάζει άθληση και... βόλτα μαζί.
Πάμε μια βόλτα στον Αίνο;
Οικολογία
24/01/2016 | 11:19

Πρωινό Κυριακής με τσουχτερό κρύο. Μια όμορφη πρόταση για τους πιο τολμηρούς είναι μια βόλτα στον χιονισμένο Αίνο. Τις τελευταίες ημέρες το χιόνι, τουλάχιστον στην κορυφή, συνεχώς ανανεώνεται και οι πλαγίες του βουνού είναι ολόλευκες.
Εμείς πήραμε μια γεύση με το φακό του Γιάννη Πρασσίδη και φυσικά το αποτέλεσμα μας γοήτευσε.. Κοντά στο εκκλησάκι του Άη Λευτέρη το θέαμα είναι πανέμορφο.

Μια βόλτα στο χιόνι…

ainos_xionia (8)
Ας δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό! Το winter walking, καινοτομεί καθώς συνδυάζει άθληση και… βόλτα μαζί.
Φροντίστε, ώστε η ομάδα, που θα συμμετάσχετε να απαρτίζεται από τον εκπαιδευτή και την… παρέα σας, έτσι ώστε να έχετε όλοι μαζί τη δυνατότητα να μοιραστείτε αυτή τη μοναδική εμπειρία. Ακόμη και αν εσείς ή οι φίλοι σας, δεν έχετε ιδιαίτερη σχέση με τα χιόνια, θα μπορέσετε να δείτε μοναδικά τοπία και μάλιστα θα έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας για να φωτογραφηθείτε ή να ρεμβάσετε σε μεγάλο υψόμετρο, σε απάτητες βουνοπλαγιές και να βρεθείτε σε μέρη, που ούτε καν είχατε φανταστεί… στη Κεφαλονιά.
Επίσης, πέρα από μια αξέχαστη βόλτα, το winter walking, αποτελεί και μια μοναδική άσκηση. Αν το σκι, σας φαίνεται περίπλοκο ή επικίνδυνο, στο winter walking, δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την άσκηση μαζί με την πεζοπορία και ωφελεί ιδιαίτερα τον οργανισμό καθώς συμβάλλει στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, γυμνάζει χέρια και πόδια, ισορροπεί την αναπνευστική λειτουργία, προκαλεί έκλυση των «θαυματουργών» ενδορφινών στον εγκέφαλο γεμίζοντας τον ασκούμενο με αισθήματα χαράς και ευεξίας και τέλος ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του ασκούμενου θωρακίζοντάς τον από επικίνδυνες ιώσεις. Και όλα αυτά, καθώς θα… βολτάρετε στον χιονισμένο Αινο.

ainos_xionia ainos_xionia (2) ainos_xionia (3) ainos_xionia (4) ainos_xionia (5) ainos_xionia (6) ainos_xionia (7) ainos_xionia (8) ainos_xionia (9) ainos_xionia (10) ainos_xionia (11) ainos_xionia (12) ainos_xionia (13) ainos_xionia (14) ainos_xionia (15) ainos_xionia (16) ainos_xionia (17) ainos_xionia (18) ainos_xionia (19) ainos_xionia (20)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer