Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει, και τι ποιο ωραίο από το να βρεις το κατάλληλο δώρο
Πήρες δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου;
Life
07/02/2016 | 17:01

Της Δάφνης Νεοφύτου

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει, και αν είσαι ερωτευμένη σίγουρα δεν περιμένεις μια και μόνο ήμερα για να δείξεις τα αισθήματα σου αλλά αν δεν το έχεις κάνει ακόμη, σίγουρα αυτή η ημέρα ενδείκνυται για να το κάνεις.
Και τι ποιο ωραίο από το να βρεις το κατάλληλο δώρο για το αγόρι σου ή για την φίλη σου (απευθύνομαι σε σένα φίλε αναγνώστη που η κοπέλα σου διαβάζει το blog μου!).
Έτσι και εγώ επισκέφθηκα το κατάστημα Marks & Spencer, όπου εκεί μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία τόσο σε αντρικά όσο και σε γυναικεία είδη.

Όσων αφορά τους άντρες είναι λίγο δύσκολη η επιλογή δώρου, και αν δεν ξέρεις ακριβώς τα μεγέθη του, η πρόταση μου είναι να επιλέξεις κάποιο αξεσουάρ όπως μια γραβάτα ή ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα.
Είναι μια πρακτική αλλά και έξυπνη επιλογή καθώς κάθε φορά που θα τα φοράει θα σκέφτεται εσένα!

Φυσικά νούμερο ένα επιλογή για εμάς τις γυναίκες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι τα εσώρουχα, ρομαντικά, sexy και γεμάτα θηλυκότητα. Στα καταστήματα Μarks & Spencer μπορείς να ανακαλύψεις  μια φανταστική συλλογή εσωρούχων για εκείνη την ημέρα που είμαι σίγουρη πως θα σε ξετρελάνουν.

Εγώ έκανα τα ψώνια μου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά σου επιφύλαξα και μια μικρή έκπληξη για το τέλος.

Δύο τυχερές θα κάνουν δικές τους 2 gift card αξίας 50€ από τα καταστήματα Marks & Spencer αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει στις 12/2/2016.

  1. Κάνε Like στην σελίδα μου Life Report.
  2. Κάνε Like & Share την φωτογραφία που θα βρεις εδώ.

dafnh

Πηγή: life-report.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer