Η Κεφαλλονιά είχε την τιμή να εκπροσωπηθεί από μια νέα κοπέλα στα πράγματα της ΟΝΝΕΔ, αλλά πολύ δραστήρια και κινητική στα της ΝΔ γενικά, την Κική Κακουράτου
Παλαιοί και νέοι ΟΝΝΕΔίτες όλοι μαζί στο συνέδριο!
Δημοφιλή
26/10/2016 | 15:57

Το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκε και ο νέος πρόεδρος (Κώστας Δέρβος) ψηφίστηκε, λαμβάνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης από τους 1000 περίπου συνέδρους. Το ιδιαίτερο αυτού του συνεδρίου ήταν ότι συνοδευόταν από τον προσδιορισμό «επανίδρυσης», κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο νέος πρόεδρος μετά την εκλογή του.

Η Κεφαλλονιά είχε την τιμή να εκπροσωπηθεί από μια νέα κοπέλα στα πράγματα της ΟΝΝΕΔ, αλλά πολύ δραστήρια και κινητική στα της ΝΔ γενικά, την Αγγελική (Κική για τους φίλους της) Κακουράτου. Η Κική κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές και να αναδειχθεί σύνεδρος στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ. Εκεί είχε πολύ σημαντικές επαφές με άλλους νέους από διάφορες περιοχές, αλλά και σημαντικά στελέχη της Οργάνωσης που χρόνια τώρα προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους στη νεολαία του κόμματος ανιδιοτελώς.

Στις φωτογραφίες διακρίνουμε την Κική με τον Αποστόλη τον Μπακόλα (ένα από τα παλιά και πολύ ενεργητικά μέλη της ΟΝΝΕΔ και έναν από τους εκλεγέντες εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ),  αλλά και με μέλη της ΟΝΝΕΔ από την Κόρινθο. Συγκεκριμένα διακρίνουμε την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου με τον Βασίλη Λαγό, καθώς και τον Μάριο – Γεώργιο Σεχίνη (δίπλα στην Κική).

Όλοι τους έχουν τη διάθεση να προσφέρουν με τις ιδέες του και τη δουλειά τους και όλοι τους πίστεψαν στην προσπάθεια του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να επανιδρύσει με τους πλέον διαφανείς όρους τη μοναδική νεολαία της χώρας που  πρωτοπορούσε πάντα σε μαζικότητα και δράσεις σε όλη την Ελλάδα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

synedrio-onned-2 synedrio-onned-3 synedrio-onned-4

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer