Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώνονται στις Συνεδριακές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος» στο Αργοστόλι οι εργασίες του 17ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου
Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο στην Κεφαλονιά
Οικολογία
07/10/2015 | 20:45

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώνονται στις Συνεδριακές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος» στο Αργοστόλι οι εργασίες του 17ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου, που οργανώθηκε από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου και την Ελληνική Δασολογική Εταιρεία.
Το Συνέδριο τελεί υπό την τιμητική Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, του Δήμου Κεφαλονιάς και της Διεύθυνσης Δασών Κεφαλονιάς και κεντρικό του θέμα είναι: «Η Συμβολή της Σύγχρονης Δασοπονίας και των Προστατευμένων Περιοχών στη Βιώσιμη Ανάπτυξη» ,ενώ την οργανωτική επιμέλεια έχει αναλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (ΚΕΔΗΚΕ).
Την Επιστημονική Εκδήλωση, την φροντίδα της οποίας είχε αναλάβει η Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Αίνου, Καθηγήτρια Γεωργία Καμάρη, τίμησαν με την συμμετοχή τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας Καθηγητής Θεοχάρης Ζάγκας, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δασών κ. Άννα Λύτρα, η Πρόεδρος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Κεφαλονιάς κ.Νίκη Ευθυμιάτου Κατσούνη και πλήθος Παραγόντων και Μελών της Επιστημονικής Κοινότητας. kekatos
Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ενώ την Τελετή Έναρξης χαιρέτισε ο Α/Περιφερειάρχης κ.Σπύρος Γαλιατσάτος.
Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα από το Λύκειο Ελληνίδων κόσμησε την εναρκτήρια Τελετή, ενώ τη γαστρονομική φροντίδα ανέλαβε ο κ.Ανδρέας Παντελιός του «Μύθου» και την ταξιδιωτική επιμέλεια είχε ο κ.Σπύρος Κατσούρης του «Katsouris Travel and Yachting Services”.
Τέλος, η Δημοτική Αρχή συγχαίρει όλους τους Οργανωτές και υπενθυμίζει ότι είναι ευγενώς στη διάθεση κάθε Φορέα ή Ιδρύματος, που δραστηριοποιείται στο Συνεδριακό Τουρισμό.

kekatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer