Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια και το Δήμο Κεφαλονιάς πραγματοποίησε η Επιτροπή Αγώνα Λειβαθούς
Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της παραλίας «Τραπεζάκι»
Πολιτική
29/08/2015 | 09:28

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια και το Δήμο Κεφαλονιάς πραγματοποίησε η Επιτροπή Αγώνα Λειβαθούς διαμαρτυρόμενη για την προωθούμενη ιδιωτικοποίηση του λόφου και της παραλίας στο «Τραπεζάκι» από κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) – ΕΕ – δανειστές και επιχειρηματικούς ομίλους.

Η Επιτροπή Αγώνα και οι μαζικοί φορείς που τη συνέδραμαν (Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς, ΠΑΣΕΒΕ, ΕΛΜΕ κλπ.) συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα και το δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση.

Απαίτησαν να σταματήσει η Τοπική Διοίκηση να βάζει πλάτη στην πολιτική εκποίησης της δημόσιας περιουσίας και των περιοχών φυσικού κάλλους, όπως είναι το «Τραπεζάκι». Ιδιαίτερα μπροστά στην καταληκτική ημερομηνία προσφορών του διεθνούς διαγωνισμού που έχει εξαγγείλει το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων Ακίνητης Περιουσίας για τις 24 Νοέμβρη αυτού του χρόνου, τόνισαν πως Περιφερειακό και Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουν να σταθούν αλληλέγγυα στα αιτήματα του λαού της περιοχής. Ακόμη κι η σιωπή σε αυτές τις συνθήκες συνιστά συνενοχή.

Επίσης ανέφεραν την ανάγκη για άμεσα μέτρα πυροπροστασίας (καθαρισμός μονοπατιών και αποψίλωση σημείων, αντιπυρικές ζώνες, πυροσβεστικοί κρουνοί κλπ.).

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer