Ακόμη, αναφέρθηκε στην στήριξη της εκπαίδευσης, την ανάδειξη του ΤΕΙ και του Ιόνιου Πανεπιστημίου, την διαχείριση των οικονομικών πόρων και την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των πολιτών.
Παρουσίασε τους εκλεκτούς του ο Θόδωρος (βίντεο)
Πολιτική
22/04/2014 | 08:45

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στην Κεφαλονιά έκανε χθες Δευτέρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος.
Ο κ. Γαλιατσάτος αρχικά ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τη γενικότερη στήριξη προς τον Συνδυασμό του την Λούκα Κατσέλη από την Κοινωνική Συμφωνία, την Βουλευτή του Νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τους Βασίλη Καμπίτση και Γεράσιμο Πετράτο από τους ΑΝ.ΕΛ και τον Γεράσιμο Δημητράτο, υποψήφιο Δήμαρχο Κεφαλονιάς με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια ανέγνωσε την διακήρυξη του Συνδυασμού του για τις περιφερειακές εκλογές, σχολιάζοντας πως θα υπάρξουν βελτιώσεις και διορθώσεις στην πορεία.
Στην διακήρυξη έκανε λόγο για την ανατροπή του Καλλικράτη, όπως και των εταίρων που στηρίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Επίσης μίλησε για τους στόχους της ΑΝΑΣΑ, εστιάζοντας στην κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, στην συνοχή της Περιφέρειας, στην ανάδειξη του νησιωτικού χαρακτήρα της Περιφέρειας, στη μείωση των ανισοτήτων και την τουριστική ανάπτυξη, καθώς και στις θαλάσσιες μεταφορές και την εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου.
Ακόμη, αναφέρθηκε στην στήριξη της εκπαίδευσης, την ανάδειξη του ΤΕΙ και του Ιόνιου Πανεπιστημίου, την διαχείριση των οικονομικών πόρων και την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των πολιτών.
Παράλληλα, χαρακτήρισε ως ειδικά τα θέματα της εξόρυξης υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και της αντιμετώπισης των πρόσφατων σεισμών στο νησί μας, ενώ κλείνοντας ζήτησε από όλους να παλέψουν για την ανατροπή στο Ιόνιο και την Ελλάδα.
Ο κ. Γαλιατσάτος αμέσως μετά ανέφερε τα ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του στην Κεφαλονιά (βίντεο) και έδωσε τον λόγο στον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Δρακουλόγκωνα.
Με μια ιστορική αναδρομή της ΑΝΑΣΑ ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Δρακουλόγκωνας, μιλώντας για μια καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη που προήλθε από την ανάγκη της κοινωνίας να αντιδράσει στον Καλλικράτη.
Τα ονόματα του συνδυασμού του είναι:

Π.Ε Κεφαλονιάς

1. Αποστολάτος Γεώργιος ελεύθερος επαγγελματίας

2. Βαγγελάτου Αικατερίνη φαρμακοποιός,π. δημοτική σύμβουλος, στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ

3. Βαλλιανάτος Ανδρόνικος-Νικόλαος, συνταξιούχος έμπορος, π. πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου

4. Βλάχος Παναγής, δημοτικός υπάλληλος, π. νομαρχιακός σύμβουλος, μέλος της ΠΕ της Κοινωνικής Συμφωνίας.

5. Γαλιατσάτος Σπύρος, Ξενοδόχος, πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

6. Καλαφάτης Ανδρέας, κτηνοτρόφος, Πρόεδρος του Ενιαίου Συνεταιρισμού Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

7. Ματαράγκας Γεώργιος, φιλόλογος, μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

8. Μιχαλάκος Κώστας, έμπορος, γγ της ΣΕ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

9. Πετράτος Κώστας, ελεύθερος επαγγελματίας,π. δημοτικός σύμβουλος, μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ.

10. Πεφάνη Σουζάννα, προισταμένη αιμοδοσίας Γ.Ν.Ν Κεφαλονιάς, μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ.

11. Φιλίππου Παναγιώτης, υποστράτηγος ε.α της ΕΛΑΣ, επίτιμος πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Ιονίων Νήσων.

 

ΠΕ Ιθάκης

1. Καραβίας Τηλέμαχος άνεργος, π. δήμαρχος Ιθάκης

2. Τσιντήλας Σπύρος, τεχνίτης επαγγελματίας

drakoulogkonas-anasa galiatsatos-anasa1 galiatsatos-anasa2 galiatsatos-anasa3 galiatsatos-anasa5 galiatsatos-anasa6 galiatsatos-anasa7 galiatsatos-anasa8 galiatsatos-spyros-anasa katseli-anasa mataragkas-anasa theopeftatou-anasa vallianatos-anasa vlaxos-anasa

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer