Φέτος οι κάτοικοι της περιοχής, κυρίως του Αγκώνα και των Ζόλων, αποφάσισαν να συγκεντρωθούν και να την καθαρίσουν με δικά τους μέσα. Έ
Πεντακάθαρη η Αγιά Κυριακή με πρωτοβουλία των κατοίκων…
Οικολογία
04/08/2014 | 09:05

Της Γιάννας Κουλουμπή
Θεωρείται από τις πιο όμορφες παραλίες, αφού η μορφολογία της ικανοποιεί όλα τα γούστα. Ωστόσο, η Αγιά Κυριακή, δυστυχώς, είναι από τις πλέον ανεκμετάλλευτες παραλίες του Δήμου Αργοστολίου.
Φέτος λοιπόν, οι κάτοικοι της περιοχής, κυρίως του Αγκώνα και των Ζόλων, αποφάσισαν να συγκεντρωθούν και να την καθαρίσουν με δικά τους μέσα. Έτσι, χθες το πρωί, γύρω στα τριάντα άτομα, με μπροστάρηδες του προέδρους από Αγκώνα και Ζόλα, έκαναν κυριολεκτικά πεντακάθαρη την Αγιά Κυριακή.
Στη συνέχεια, οι τσάντες με τα σκουπίδια μεταφέρθηκαν στους κάδους, ώστε να τις περισυλλέξουν τα αποριματοφόρα του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Στο τέλος όλοι μαζεύτηκαν στο μικρό καφέ του Παναγή του Φιλιππάτου, για να δροσιστούν και φυσικά να συζητήσουν για το πως μπορούν να συμβάλουν στην μελλοντική της ανάδειξη.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

katharismos-agia-kiriaki1 katharismos-agia-kiriaki2 katharismos-agia-kiriaki4 katharismos-agia-kiriaki5 katharismos-agia-kiriaki6 katharismos-agia-kiriaki7 katharismos-agia-kiriaki8 katharismos-agia-kiriaki9 katharismos-agia-kiriaki10 katharismos-agia-kiriaki11 katharismos-agia-kiriaki12 katharismos-agia-kiriaki13 katharismos-agia-kiriaki14 katharismos-agia-kiriaki15 katharismos-agia-kiriaki17 katharismos-agia-kiriaki18 katharismos-agia-kiriaki19 katharismos-agia-kiriaki20 katharismos-agia-kiriaki21 katharismos-agia-kiriaki22 katharismos-agia-kiriaki16

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer