Με μια δυναμική κινητοποίηση απάντησε ο Δήμος Κεφαλονιάς και οι Κεφαλονίτες στην αξίωση της ΕΤΑΔ να παραδοθεί η χρήση του Πλατύ Γιαλού.
Περήφανο “όχι” των Κεφαλλονιτών στο “ξεπούλημα” του Πλατύ Γιαλού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Δημοφιλή
04/07/2016 | 11:51

Με μια δυναμική κινητοποίηση απάντησε ο Δήμος Κεφαλονιάς και οι Κεφαλονίτες στην αξίωση της ΕΤΑΔ  (Εταιρεία Ακίνητων Δημοσίου) να παραδοθεί η χρήση του Πλατύ Γιαλού.

Με επικεφαλής τον δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, εκατοντάδες πολίτες του νησιού μας αρνήθηκαν την παράδοση της πανέμορφης παραλίας μας και δήλωσαν στον εκπρόσωπο της ΕΤΑΔ ότι δεν έχει καμία δουλειά στην Κεφαλονιά και να γυρίσει στην Αθήνα μεταφέροντας το μήνυμα ότι η Κεφαλονιά δεν “ξεπουλιέται”.

Από τους συγκεντρωμένους αποδοκιμάστηκε ο εκπρόσωπος της ΕΤΑΔ, αλλά και η περιφερειακή σύμβουλος Σουζανα Πεφάνη.

Αντίθετα θετικά σχόλια ακούστηκαν όχι μόνο για τη Δημοτική Αρχή, αλλά και για την παράταξη Μιχαλάτου και τη Λαϊκή Συσπείρωση που έδωσαν το «παρών» στην κινητοποίηση.

Αλγεινή εντύπωση πάντως προκάλεσε η απουσία των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι κατηγορήθηκαν από τους παρευρισκόμενους ότι βάζουν πλάτη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να αρπάξει το “στολίδι” του Αργοστολίου.

diadilwsi-platys-gialos diadilwsi-platys-gialos-2 diadilwsi-platys-gialos-3 diadilwsi-platys-gialos-4 diadilwsi-platys-gialos-5 diadilwsi-platys-gialos-6 diadilwsi-platys-gialos-7 diadilwsi-platys-gialos-8 diadilwsi-platys-gialos-9 diadilwsi-platys-gialos-10 diadilwsi-platys-gialos-11 diadilwsi-platys-gialos-12

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer