Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στην προσπάθειά μας επιτρέποντας στους αθλητές και παραβρισκόμενους να απολαύσουν την διοργάνωση χωρίς απρόοπτα.
Πετυχημένος ο 1ος ορεινός αγώνας «Σουλάτσο στο Κρανηπάτι»
Αθλητισμός
15/12/2014 | 19:38

Μια ακόμη προσπάθεια του συλλόγου μας, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ, ο 1ος ορεινός αγώνας στην Κεφαλονιά, με το όνομα «Σουλάτσο στο Κρανηπάτι »  που έλαβε χώρα την Κυριακή 14/12/2014   και περιελάμβανε σύνθετα δρομικά γεγονότα για αρχάριους και προχωρημένους δρομείς, περιπατητές, ενήλικες και παιδιά, στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία καθώς οι συμμετοχές υπερέβησαν τις προσδοκίες μας. Επισημαίνεται ότι ο αγώνας αυτός συνιστά μια ιδέα των μελών του συλλόγου μας κου Λούκα Διονύσιου και Λαμπίρη Γεράσιμου, για την οποία εργάστηκαν καιρό, προκειμένου να τεθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις και η σωστή βάση, καθώς η υλοποίησή της, παρουσίαζε αρκετές τεχνικές δυσκολίες.

Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στην προσπάθειά μας επιτρέποντας στους αθλητές και παραβρισκόμενους να απολαύσουν την διοργάνωση χωρίς απρόοπτα.

Οι διαδρομές εξαιρετικού φυσικού κάλους προσκάλεσαν και προκάλεσαν, όσους αγωνίσθηκαν, σε ένα δρομικό ταξίδι, στον χώρο και στον χρόνο, ιχνηλατώντας την  ιστορία του τόπου μας,  με οδηγό την ομορφιά του τοπίου, την καθαρότητα του ουρανού, την μαγεία της βλάστησης, όπως αποτυπώθηκαν και αναδείχθηκαν σε κάθε δρομική πορεία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσους στήριξαν στην προσπάθεια μας, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε, να ψυχαγωγήσουμε, να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer