Τουλάχιστον δυο καταστηματάρχες το είχαν καταγγείλει στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας
Πλημμύριζαν την Κέρκυρα με πλαστά ευρώ
Κοινωνία
05/05/2015 | 10:15

Το κράτος μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας, δεν συνέβαινε όμως το ίδιο με έναν 40χρονο Κερκυραίο και έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του που αναζητείται. Οι δυο τους σκορπούσαν αφειδώς χρήμα στην αγορά του νησιού, με τη διαφορά ότι ήταν… «πέτσινο».

Τουλάχιστον δυο καταστηματάρχες είχαν καταγγείλει στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ότι, στις 18 και 19 Απριλίου, δυο άγνωστοι άνδρες είχαν αγοράσει εμπορεύματα ευτελούς αξίας και είχαν πληρώσει με χαρτονομίσματα των 100 ευρώ τα οποία αποδείχθηκαν πλαστά. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 40χρονου που προσήχθη για ανάκριση. Ο παραχαράκτης αναγνωρίστηκε, όχι μόνο από τα δυο θύματα, αλλά και από άλλους δυο ιδιοκτήτες περιπτέρων.

Και οι δυο κλήθηκαν στην πορεία της έρευνας και βεβαίωσαν ότι στις 18 και 20 Απριλίου είχε αποπειραθεί να τους πληρώσει με πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και σε βάρος του συνεργού του για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων σε βαθμό κακουργήματος διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer