Πολλοί μαθητές είχαν την ευκαιρία να μυηθούν σε Ολυμπιακά αθλήματα από Έλληνες Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και εξειδικευμένους προπονητές
“Πλημμύρισε” από παιδιά το ΔΑΚ Αργοστολίου για το “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ”
Αθλητισμός
25/11/2014 | 15:42

Ρεπορτάζ Γιάννα Κουλουμπή

Στο κατάμεστο ΔΑΚ Αργοστολίου πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία η ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι-Άννα Πολλάτου», που ως στόχο έχει την προώθηση του Αθλητισμού, του Φίλαθλου Πνεύματος και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των παιδιών.

Το πρόγραμμα φέρει πλέον το όνομα της αδικοχαμένης συμπατριώτισσά μας Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου.

Πολλοί μαθητές είχαν την ευκαιρία να μυηθούν σε Ολυμπιακά αθλήματα (ποδόσφαιρο, ξιφασκία, τοξοβολία, τραμπολίνο, ρυθμική γυμναστική, χειροσφαίριση, άρση βαρών, ταεκβοντό, στίβο κ.ά.) από Έλληνες Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και εξειδικευμένους προπονητές.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν  οι Ολυμπιονίκες: Νίκη Μπακογιάννη, Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή, Εύα Χριστοδούλου, Μαρία Γεωργάτου, Βάσω Βουγιούκα, Σοφία Παπαδοπούλου, Μορφούλα Ντώνα, Γιώργος Τζελίλης κ.ά.

Ο Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, χαιρέτησε την εκδήλωση, ενώ τον Ολυμπιακό και του Εθνικό Ύμνο ερμήνευσε η σοπράνο Αναστασία Ζαννή.

Την επίσημη έναρξη των αγώνων, έκανε ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ενώ την εκδήλωση συνόδευσε η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσης Λαυράγκας».

Ιδιαίτερα συγκινημένες ήταν οι συναθλήτριες της Άννας Πολλάτου, οι οποίες βρέθηκαν στο χώρο όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό η αδικοχαμένη Άννα, ενώ και τα μικρά παιδιά έδειξαν την αγάπη τους στις Ολυμπιονίκες μας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη ικανοποίηση υπήρξε από τη ΚΕΔΗΚΕ, αλλά και από τον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, για τη τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης.

eu_agwnizesthai1 eu_agwnizesthai2 eu_agwnizesthai3 eu_agwnizesthai4 eu_agwnizesthai5 eu_agwnizesthai6 eu_agwnizesthai7 eu_agwnizesthai8 eu_agwnizesthai9 eu_agwnizesthai10 eu_agwnizesthai11 eu_agwnizesthai12 eu_agwnizesthai13 eu_agwnizesthai14 eu_agwnizesthai15 eu_agwnizesthai16 eu_agwnizesthai17 eu_agwnizesthai18 eu_agwnizesthai20 eu_agwnizesthai21 eu_agwnizesthai22 eu_agwnizesthai23

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer