Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Kefalonian Lines το ερχόμενο χειμώνα;
Ποια είναι τα επόμενα σχέδια του Διονύση Λυκούδη;
Δημοφιλή
03/08/2015 | 11:37

Μπορεί οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα να ήταν καταιγιστικές για τα ακτοπλοϊκά των νησιών μας αλλά φαίνεται ότι δεν απασχολεί, τη δεδομένη στιγμή, το Διονύση Λυκούδη και τα στελέχη της Kefalonian Lines που έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στην τοπική ακτοπλοΐα.
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η απάντηση του Διονύση Λυκούδη στην νέα κοινοπραξία της Ionian Group δεν θα αργήσει να φανεί. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα στο στόλο της Kefalonian Lines θα προστεθεί ένα νέο, σύγχρονο, πολυτελέστατο, και κυρίως ταχύτατο πλοίο, που κατασκευάζεται αυτό το διάστημα στην Ευρώπη.
Το πλοίο θα είχε ήδη αρχίσει δρομολόγια αν δεν προέκυπταν τον προηγούμενο μήνα τα Capital Control που έφεραν πολλές εταιρίες, ανάμεσα τους και την Kefalonian Lines, σε πάγωμα των όποιων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
Το e-kefalonia.net γνωρίζει ότι το επόμενο Φθινόπωρο το νέο πλοίο θα προστεθεί στο Ιόνιο και θα ενισχύσει δυναμικά τη Kefalonian Lines. Μάλιστα την αποκάλυψη του φιλόδοξου εγχειρήματος είχε κάνει ο ίδιος ο Διονύσης Λυκούδης στον ΣΚΑΙ 90,2 λέγοντας μάλιστα ότι δεν θα μπει (η Kefalonian Lines) στην κοινοπραξία της Ionian Group.
Παράλληλα, ακούγεται έντονα στη ναυτιλιακή πιάτσα ότι θα υπάρξουν και μεταγραφές – έκπληξη – στελεχών με εμπειρία στα ναυτιλιακά δρώμενα της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς στο στελεχιακό δυναμικό της Kefalonian Lines.
Το σίγουρο είναι ότι από το επόμενο χειμώνα θα φανούν οι πραγματικές προθέσεις όλων, έλεγαν με νόημα ναυτιλιακά στελέχη με εμπειρία στον Πειραιά. Και οι δύο μεγάλες εταιρίες του Ιονίου θα δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις και θα πρέπει να έχουμε όλοι μας υπομονή και μνήμη. nhsos_kefalonia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer