Οι δικαιούχοι είναι 289.237 και όλοι δικαιούνται το «κοινωνικό μέρισμα» που μοιράστηκε την περασμένη άνοιξη
Ποιοι δικαιούνται επιδότηση 230 ευρώ απ’ το Κράτος για αγορά tablet ή laptop
Οικονομία
12/12/2014 | 16:29

Στα 100 εκατ. ευρώ ορίσθηκε τελικά ο προϋπολογισμός της δράσης «Ψηφιακές υπηρεσίες αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες αμιγούς σύγκλισης». Η δράση δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και υπογράφεται από τους υπουργούς Ανάπτυξης, Κ. Σκρέκα, Παιδείας, Α. Λοβέρδο και Υποδομών, Μ. Χρυσοχοΐδη.

Οι δικαιούχοι είναι 289.237 και όλοι δικαιούνται το «κοινωνικό μέρισμα» που μοιράστηκε την περασμένη άνοιξη. Οι πολίτες αυτοί, όπως αναφέρει η σχετική απόφαση, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν κουπόνια αξίας έως 410 ευρώ, με τα οποία θα χρηματοδοτήσουν την απόκτηση:

  • ενός H/Y (tablet/notebook/laptop) με κουπόνι αξίας έως 230 ευρώ,
  • μιας ευρυζωνικής σύνδεσης αξίας μέχρι 12 ευρώ/ανά μήνα και για διάστημα μέχρι τις 31/12/2015 και τέλος
  • υπηρεσιών υποστήριξης-συμβουλευτικής ενημέρωσης για τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών μέχρι 60 ευρώ.

Ο δικαιούχος μπορεί να αναζητήσει τα κουπόνια του μέσω της ιστοσελίδας της δράσης και με χρήση των διαπιστευτηρίων (username/password) του πληροφοριακού συστήματος TAXISnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων να δει αν είναι επιλέξιμος ωφελούμενος της δράσης. Ο ίδιος θα μπορεί να τυπώνει τον μοναδικό κωδικό του κουπονιού που του αντιστοιχεί ή να το λάβει στο e-mail ή στο κινητό του. Στη συνέχεια θα μπορεί να επισκέπτεται τον διαδικτυακό τόπο της δράσης και να αναζητήσει τους παρόχους ή/και προμηθευτές και να εντοπίζει τις προσφορές «πακέτα» που τον ενδιαφέρουν. Στο κατάστημα ο ωφελούμενος προσέρχεται με το προσωπικό του κουπόνι που θα έχει εκτυπώσει (ή θα το έχει στο κινητό του) και με την αστυνομική του ταυτότητα/διαβατήριο. Ο ωφελούμενος επιλέγει υποχρεωτικά συσκευή και τηλεπικοινωνιακή σύνδεση και προαιρετικά, υποστήριξη ή/και συμβουλευτική ενημέρωση.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer