Η Ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» ρίχνει φως στους Κεφαλλήνες της διασποράς που στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ποιοι Κεφαλλονίτες Ομογενείς ήταν πίσω από τον Κυριάκο
 Ομογένεια
16/01/2016 | 22:11

Μεγάλη συζήτηση έχει δημιουργήσει από το πρωί το μήνυμα που στέλνει ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προς του Ομογενείς μας. Μέσα από την μεγαλύτερη ομογενειακή εφημερίδα της Αμερικής «Εθνικό Κήρυκα» ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τους Έλληνες να σταθούν δίπλα στη πατρίδα. Μάλιστα, κάνει λόγο για «μάχη» που θα δώσει ο λαός και επισημαίνει πως σε αυτή ο ρόλος των Ομογενών είναι περισσότερο πολύτιμος από ποτέ. Κι αυτό καθώς, όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, οι Έλληνες της Αμερικής, διαθέτουν το δυναμισμό, τις εμπειρίες, τις επιτυχίες, αλλά και την αγάπη για τη μητέρα πατρίδα.
Στο παρασκήνιο τώρα της εκλογής ο «Εθνικός Κήρυκας» στέκεται δίπλα σε δύο Κεφαλλονίτες που δραστηριοποιούνται έντονα στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για τους Βασίλη Κοκκόση και Ντένη Λυμπεράτο. Οι δύο Κεφαλλονίτες πετυχημένοι επιχειρηματίες με έντονη δράση στα κοινά της ομογένειας από τη πρώτη στιγμή στήριξαν και παρείχαν βοήθεια στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, είναι έτοιμοι τους επόμενους μήνες να υποδεχτούν στη Νέα Υόρκη τον νέο Πρόεδρο της ΝΔ.
Σημείωση: Τη συγκεκριμένη φωτογραφία «ξετρύπωσε» στο σημερινό του φύλλο ο «Εθνικός Κήρυκας».
Αξίζει: Για όσους δεν γνωρίζουν ο Πρόεδρος του συλλόγου «Αίνος» Ν. Υόρκης Βασίλης Κοκόσης έχει μακρόχρονη φιλία με την Ντόρα Μπακογιάννη και κατ επέκταση με την οικογένεια Μητσοτάκη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer