Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζεται η Έκθεση Mainmarkt Mannheim, όπου συμμετέχει ο Δήμος Κεφαλονιάς, ως Επίσημος Καλεσμένος της περιοχής Rhein Neckar Kreise
Προβολή της Κεφαλονιάς στη Γερμανία
Τουρισμός
30/04/2015 | 18:26

Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζεται η Έκθεση Mainmarkt Mannheim, όπου συμμετέχει ο Δήμος Κεφαλονιάς, ως Επίσημος Καλεσμένος της περιοχής Rhein Neckar Kreise, δίνοντας την ευκαιρία σε διεθνείς Παράγοντες του Τουρισμού και σε χιλιάδες Γερμανούς επισκέπτες να πληροφορηθούν για την Κεφαλονιά.
Σε ειδική εκδήλωση για τους Περιφερειάρχες, Δημάρχους και Δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, έγινε επίσημη παρουσίασή του Νησιού από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Ευάγγελο Κεκάτο.
Ιδιαίτερες ενότητες παρουσιάστηκαν από τον κ. Κατσούρη για τις ταξιδιωτικές δυνατότητες, τον κ. Τιμοθεάτο για τα Ξενοδοχεία, τον κ. Ξανθάκη για τον Φορέα του Αίνου και από τον κ. Κορκό που είχε και την επιμέλειά του Περιπτέρου, τα τοπικά προϊόντα και Συνεταιρισμοί.
Σήμερα , Πέμπτη 30 Μαΐου σε ειδική Σύσκεψη αποφασίστηκε η οργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου στην Κεφαλονιά, τον Σεπτέμβρη του 2016 με θέμα τις “αναπτυξιακές δυνατότητες των Διεθνών Συνεργασιών μεταξύ των Δήμων της Ευρώπης” με οργανωτικό Υπεύθυνο στο Νησί τον κ. Κεκάτο και στην Γερμανία την κ. Κυργιάννη και κ. Dallinger.
Τέλος σήμερα το απόγευμα αναμένεται η άφιξή του κ. Ανδρέα Παντελιού ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα της Γαστρονομίας στο Νησί.

kek kek1 kek2 kek4 kek5 kek6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer