Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την ευγενική πρόθεση της προσφοράς ενός έργου στη γενέτειρα του γλύπτη και επεσήμανε ότι θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του Αργοστολίου, της πρωτεύουσας του Νησιού.
Προσφορά της οικογένειας του γλύπτη Γεράσιμου Σκλάβου στο Δήμο Κεφαλονιάς
Πολιτισμός
01/12/2015 | 11:03

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε, με βαθιά τιμή, τον αδελφό του Αείμνηστου Κεφαλονίτη Γλύπτη Γεράσιμου Σκλάβου, κ. Παύλο Σκλάβο.
Σκοπός της επίσκεψης, στην οποία παρευρέθηκε και ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ήταν η ενδεχόμενη προσφορά της Οικογένειας Σκλάβου στο Δήμο Κεφαλονιάς ενός σημαντικού γλυπτού Έργου Τέχνης του διάσημου Καλλιτέχνη.

sklavos
Ο κ. Παρίσης ευχαρίστησε για την ευγενική πρόθεση της προσφοράς ενός Έργου στη γενέτειρα του Γλύπτη και επεσήμανε ότι θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του Αργοστολίου, της πρωτεύουσας του Νησιού.
Εν συνεχεία ο κ. Σκλάβος συνοδευόμενος από τον κ. Κεκάτο επισκέφτηκε το χώρο Υποδοχής Κρουαζιεροπλοίων, στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του οποίου θα μπορούσε κάλλιστα, με την σύμφωνη γνώμη των εμπλεκομένων θεσμικών Φορέων, να τοποθετηθεί το Γλυπτό.

sklavos_glupths

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer