Μύρισε φθινόπωρο. Τα πρώτα φύλλα πέφτουν, οι βροχές ξεκίνησαν
Πρωτοβρόχια: 6+1 πράγματα που πρέπει να έχεις για να τα καλοδεχτείς!
Life
07/09/2014 | 10:19

Και πριν προλάβουν οι σκέψεις και οι αναμνήσεις του καλοκαιριού να σβήσουν, να σου τα πρώτα πρωτοβρόχια. Μικρές ή μεγάλες σταγόνες βροχής πέφτουν επάνω στο παραθύρι σου και εσύ ξυπνάς από τον θόρυβο της ψιχάλας.

Μύρισε φθινόπωρο. Τα πρώτα φύλλα πέφτουν, οι βροχές ξεκίνησαν, η πόλη γέμισε κόσμο. Φωνές και αρώματα. Μία καθημερινότητα που αν και μας κουράζει, σε καμία περίπτωση όσο και αν γκρινιάζουμε δεν μπορούμε να την αποχωριστούμε.

Συνηθίσαμε να μένουμε σε ένα όμορφο χάος. Οι πρώτες βροχές θα λέγαμε πως λειτουργούν περίεργα στην ψυχολογία μας. Ρομαντισμός, θλίψη, μία ενέργεια που όσο και αν μας στενοχωρεί, ταυτόχρονα μας γοητεύει.

Στο ραδιόφωνο παίζουν ζεστά τραγούδια, και ο καφές μας είναι πιο καυτός από ποτέ. Μία επιθυμία για περισσότερες αγκαλιές και βόλτες σε κάποια πλατεία…

Για να μην επιτρέψουμε τίποτα να μας χαλάσει αυτή την υπέροχη διάθεση, καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά σε μικρά πραγματάκια που θα μας βοηθήσουν να καλοδεχτούμε το φθινόπωρο με περισσότερη αγάπη.

Χρωματιστές γαλότσες:

Οι γεμάτες χρώμα γαλότσες θα δώσουν λίγη χαρά στους γκρίζους δρόμους της πόλης, θα μας φτιάξουν το κέφι, ενώ τα πόδια μας θα μείνουν προστατευμένα για όσες ώρες γυρνάμε στα κατατόπια και τις γειτονιές της.

Μία λεπτή ζακέτα:

Επειδή φθινόπωρο δεν σημαίνει κατευθείαν χαμηλές θερμοκρασίες, μία λεπτή ζακέτα είναι ότι πρέπει για να κρατήσουμε την κατάλληλη θερμοκρασία στο σώμα μας. Έτσι, για να ζεστάνουμε λίγο τους ώμους μας. Βέβαια ένα jacket σε περίπτωση πολύ κρύου βοηθάει την κατάσταση.

Μία χρωματιστή ομπρέλα:

Ο ουρανός στα πρωτοβρόχια δεν μας κάνει την χάρη να είναι γαλανός, και μας δροσίζει με τις πρώτες σταγόνες του. Οπότε, τι πιο όμορφο να κρατάμε μία χρωματιστή ομπρέλα; Κάθε φορά που θα κοιτάμε προς τα πάνω τα χρώματά της, θα μας πλημμυρίζουν χαρά.

Χαμηλά μποτάκια:

Αν δεν είμαστε φίλες της γαλότσας, μπορούμε να επιλέξουμε χαμηλά μποτάκια, τα οποία μπορούμε να τα συνδυάσουμε με ότι θέλουμε. Το φθινόπωρο είναι εδώ και τα πόδια μας χρειάζεται να ζεσταθούν.

Ένα χρωματιστό αδιάβροχο:

Καιρός να γυρίσουμε λίγο τα χρόνια πίσω και να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια. Εξάλλου κάθε αντιξοότητα έστω και καιρική χρειάζεται λίγο χιούμορ. Ένα χρωματιστό αδιάβροχο θα μας προφυλάξει από τις σταγόνες της βροχής, ενώ θα μας φτιάξει την διάθεση και θα μας ταξιδέψει στις τάξεις του δημοτικού. Κάθε φορά που έβρεχε η μαμά, μας έντυνε με αδιάβροχα ρούχα.

Μία shopper bag:

Στη βροχή γνωρίζουμε πολύ καλά, πως δεν πρέπει να βγαίνουμε με τα πολυαγαπημένα μας πράγματα και αντικείμενα, καθώς είναι εκτεθειμένα σε κατάσταση κινδύνου. Και επειδή ποτέ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις διαθέσεις του καιρού, καλό είναι να φυλάμε τα ρούχα μας για να χουμε τα μισά.

Ένα καπέλο ή τύπου σκουφί:

Πάλι η λαϊκή παροιμία παίρνει σάρκα και οστά, δεχόμενη βέβαια μία μικρή παραλλαγή από εμάς. Φύλαγε τα μαλλιά σου για να έχεις τα μισά. Αν δεν θέλουμε η βροχή να “αγγίξει” τα μαλλιά μας, τότε καλό είναι να τα προστατεύσουμε. Βέβαια τέτοιου είδους καπέλα αποτελούν ένα φοβερό αξεσουάρ, που μας προσδίδουν κομψότητα και style.

Καλό φθινόπωρο!

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer