Πρωτότυπες προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων για κάθε ζώδιο!
Life
26/12/2023 | 17:30

Ξεκίνα τις αγορές των χριστουγεννιάτικων δώρων σου ανάλογα με το ζώδιο των αγαπημένων σου προσώπων.

Οι παρακάτω προτάσεις για δώρα, άλλες συνηθισμένες κι άλλες πιο πρωτότυπες, απευθύνονται στα μικρά αλλά και πιο μεγάλα πορτοφόλια. Επίλεξε αυτό που πιστεύεις ότι θα αρέσει περισσότερο, με βάση το ζώδιο των αγαπημένων σου προσώπων.

Να θυμάσαι όμως ότι το μεγαλύτερο απ’ όλα και το πιο σημαντικό, είναι η αγάπη σου!

Κριός
Λατρεύει τη διασκέδαση και τις περιπέτειες όπως επίσης και τα αθλήματα. Ένα εισιτήριο για αγώνα της αγαπημένης του ομάδας ή ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, μιας συναυλίας ή συμμετοχή σε ένα εξτρίμ σπορ, θα τον χαροποιούσε πολύ. Επίσης, σετ εργαλείων (αν δεν έχει ήδη…), αθλητικά ήδη (φόρμες, παπούτσια, κολάν, κορμάκια), ένα τζιν παντελόνι, δερμάτινα γάντια ή μπουφάν, CD ή ένα συλλεκτικό DVD από κάποιο live αγαπημένου τραγουδιστή ή συγκροτήματος όπως επίσης και Video games είναι μια καλή επιλογή.

Ταύρος
Μιας κι εκτιμά τις γευστικές απολαύσεις ξεκινάς από μια δωροεπιταγή από μαγαζί delicatessen ή μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ ή ένα πλήρες (πρώτο πιάτο, κύριο, επιδόρπιο, καλό κρασί κλπ) δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό, επίλεξε ένα κόσμημα, ένα δερμάτινο πορτοφόλι ή τσάντα, μπρελόκ για κλειδιά, μπότες, ή ένα σετ πολυτελών εσωρούχων αφού είναι από τα είδη που λατρεύουν. Να έχεις στο νου σου ότι το συγκεκριμένο ζώδιο δεν αγαπά μόνο το όμορφο αλλά και το ανθεκτικό και πρακτικό.

Δίδυμοι
Ένα όμορφο ρούχο ή ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια που μπορεί να χαίρεται καθημερινά, μια νυχτερινή έξοδο για ποτό (εννοείται ότι θα είναι όλα πληρωμένα από σένα) μαζί με τους φίλους στην στολισμένη πόλη είναι κάτι που θα λατρέψει ένας Δίδυμος. Επίσης, είναι καλές επιλογές τα: μασάζ και πεντικιούρ- μανικιούρ, επιτραπέζια παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό, βιβλία του στυλ «Μάθετε πως..», ένα ηλεκτρονικό organizer ή μια ετήσια συνδρομή σε ένα περιοδικό που ξέρεις ότι το αγοράζει μανιωδώς.

Καρκίνος
Στον Καρκίνο ό, τι δώρο κι αν κάνεις έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Εντούτοις, θα εκτιμήσει ένα μικρό κόσμημα, μια φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα για να έχει αποτυπωμένες τις όμορφες στιγμές του, ένα ημερολόγιο φτιαγμένο αποκλειστικά γι’ αυτόν, βιβλία ή οτιδήποτε σχετίζεται με τη μαγειρική και είδη σπιτιού. Να θυμάσαι: Το καλύτερο δώρο από όλα για ένα Καρκίνο, που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν, είναι μια μεγάλη επανένωση της οικογένειας που θα του φέρει αναμνήσεις των παιδικών του Χριστουγέννων. Αν έχει τη δυνατότητα, προσπάθησέ το και σίγουρα θα τον κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου.

Λέων
Όσο πιο ακριβό, τόσο πιο ωραίο είναι το δώρο για ένα Λέοντα. Η πολυτέλεια, η χλιδή είναι στο αίμα του και δεν μπορεί εύκολα να τα αποβάλλει. Οπότε, αν θες να τον εκπλήξεις ευχάριστα, επίλεξε ένα ακριβό αξεσουάρ ή ηλεκτρονική συσκευή, ένα κόσμημα, ένα Σαββατοκύριακο σε θερμές πηγές ή διαμονή μιας βραδιάς σε μια σουίτα ξενοδοχείου δείπνο και πρωινό, εισιτήρια Θεάτρου ή μιας μοναδικής παράστασης του Μεγάρου Μουσικής ή της Λυρικής, αν του αρέσει η όπερα. Τέλος, μια μέρα σε ένα grande κομμωτήριο για περιποίηση, κούρεμα, styling – χτένισμα μαλλιών θα την εκτιμήσει δεόντως.

Παρθένος
Όντας ένα τόσο πρακτικό ζώδιο έχεις αρκετές επιλογές για δώρα κι όμως πολλές φορές δεν ξέρεις τι να πάρεις. Κλείσε του ένα θεραπευτικό, χαλαρωτικό μασάζ ή μια περιποίηση προσώπου και σώματος σε ένα σπα. Αγόρασέ του ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μια σειρά DVD ντοκιμαντέρ ή για ένα θέμα που ξέρεις ότι του αρέσει, ένα σετ ακριβά στυλό ή πένα, ένα αποχυμωτή ή ένα φουρνάκι που ψήνει στον ατμό, αν είναι οπαδός της υγιεινής διατροφής ή απλά προσέχει το σώμα του, ένα καλάθι με βιολογικής καλλιέργειας τρόφιμα ή φυτικά ή αγνά φυσικά καλλυντικά.

Ζυγός
Για το Ζυγό είναι εύκολο και δύσκολο να διαλέξεις δώρο γιατί του αρέσουν πολλά αλλά ενίοτε και ακριβά πράγματα. Ένα γεύμα σε πολυτελές ή πολύ in εστιατόριο, αρώματα, καλλυντικά, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ όπως, καπέλα, γυαλιά, εσάρπες, κασκόλ, γάντια, οτιδήποτε είναι καλαίσθητο κι αναδεικνύει το στυλ ή έχει να κάνει με τέχνη, όπως περίεργα κεριά, ένα πίνακα αντίγραφο του αγαπημένου του καλλιτέχνη ή ένα όμορφο αντικείμενο για το σπίτι. Αν γίνεται μια σπάνια έκθεση ζωγραφικής ή γλυπτικής φρόντισε να εξασφαλίσεις εισιτήρια.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός δεν πρόκειται ποτέ να σου πει αυτό που πραγματικά θέλει αλλά αν ανακαλέσεις στη μνήμη σου τις συζητήσεις σας ή τον ξέρεις τόσο καλά, σίγουρα θα βρεις αυτό που θα τον ευχαριστήσει. Μπορεί να έχει βάλει στο «μάτι» ένα ρούχο, καλλυντικό ή ένα αξεσουάρ ή να μιλάει για ένα βιβλίο που θέλει να αγοράσει. Αν δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σου κάτι συγκεκριμένο, προτίμησε ένα βιβλίο μυστηρίου ή περίεργων παραφυσικών φαινομένων που βασίζεται σε πραγματικές μαρτυρίες. Επίσης, μια Καρμική ανάλυση του ωροσκοπίου του, αστυνομικές νουβέλες, κάρτες Ταρό ή σέξι προκλητικά εσώρουχα. Ό, τι κι αν επιλέξεις, φρόντισε να είναι ασυνήθιστο και να τον προκαλεί να ερευνήσει παραπάνω.

Τοξότης
Το καλύτερο για ένα Τοξότη θα ήταν να κλείσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή έστω ένα τριήμερο σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο. Αν όμως δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, διάλεξε ένα μπουκάλι ποτό – συγκεκριμένης χώρας προέλευσης πχ Ιαπωνικό Sake, Κορεάτικο Soju, Ελβετικό Αψέντι, Ρώσικη Βότκα κα. Καλή πρόταση επίσης είναι γεύμα σε έθνικ εστιατόριο, μια βόλτα με άλογα ή μαθήματα ιππασίας, ένα κινητό τηλέφωνο, μια βραδιά στο καζίνο ή (αν μπορεί να το κρατήσει και να το συντηρήσει) ένα σκυλάκι ή γατάκι γιατί λατρεύουν τα τετράποδα και μάλιστα τα ημίαιμα.

Αιγόκερως
Αν τον ρωτήσεις, θα σου πει ότι δεν θέλει τίποτα, αλλά κατά βάθος θα το εκτιμήσει πολύ που τον σκέφτηκες. Δεν είναι απαιτητικός και του αρέσουν τα κλασικά, διακριτικά και φίνα πράγματα. Ένα κουτί πούρα (αν καπνίζει), ένα πεπαλαιωμένο ή συλλεκτικό ουίσκι, ελβετικά σοκολατάκια και σοκολάτες (συνήθως μαύρες), ένα κασμιρένιο πουλόβερ, μια δερμάτινη τσάντα ή χαρτοφύλακα, μανικετόκουμπα, vintage κομμάτια (ρούχα ή αντικείμενα). Επίσης, μια ζεστή, μαλακή ρόμπα και παντόφλες ή μια συσκευή μασάζ για την πλάτη (αν δουλεύει πολλές ώρες σε καθιστική εργασία) ή ισοθερμικά εσώρουχα.

Υδροχόος
Με τον Υδροχόο όντως τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι γνωστό ότι λατρεύουν την τεχνολογία οπότε οτιδήποτε ψηφιακό (αν δεν το έχουν ήδη) θα τους αρέσει γι’ αυτό προσανατολίσου σε διάφορα gadgets. Επίσης, μια μικρή φορητή τηλεόραση, εξαρτήματα για τον υπολογιστή, αξεσουάρ για το κινητό ή το laptop, tablet, είναι μια καλή επιλογή όπως επίσης CD με την αγαπημένη του μουσική, Video Games και βιβλία επιστημονικής φαντασίας. Γενικά ό, τι πιο πρωτότυπο και ασυνήθιστο. Αν έχεις τη δυνατότητα αγόρασέ του ένα τηλεσκόπιο ή εισιτήρια για το πλανητάριο που το λατρέψει.

Ιχθύες
Δεν είναι δύσκολο να ευχαριστήσεις έναν Ιχθύ γιατί εκτιμά το κάθε δώρο που θα του κάνεις, από γλυκά φτιαγμένα από τα χέρια σου μέχρι κάτι πιο ακριβό και ξεχωριστό. Ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα απόμερο εστιατόριο, μια βραδιά με τζάκι, καλό κρασί και την αγαπημένη του ταινία, ένα σετ ζωγραφικής ή μακιγιάζ, άλατα και αιθέρια έλαια μπάνιου, ένα βιβλίο ποίησης, ένα ασυνήθιστο ή συμβολικό κόσμημα με το πέτρωμα που του ταιριάζει ζωδιακά, ένα σταυρό, κομποσχοίνι ή φυλαχτό, μια ονειροπαγίδα, ένα μασάζ ρέικι, βελονισμό ή κρυσταλλοθεραπεία ή ό, τι άλλο σχετίζεται με εναλλακτικές θεραπείες που μπορούν να τον αποφορτίσουν σωματικά και ψυχικά, θα τα λατρέψει.

Πηγή: astrology.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer