Ο συνεργάτης της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου βρέθηκε στη «καρδιά» των πολιτικών εξελίξεων.
Πως είδε ο Βαρούχας την εκλογή Προέδρου στη Βουλή
Πολιτική
18/12/2014 | 11:57

Ο συνεργάτης της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου βρέθηκε στη «καρδιά» των πολιτικών εξελίξεων. Από το κοινοβούλιο παρέα με την βουλευτή Κεφαλονιάς ο Γιάννης Βαρούχας σχολιάζει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την εμπειρία που έζησε από τη πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Γιάννης Βαρούχας έκανε τη σχετική ανάρτηση:
Σήμερα έτυχε καθώς έμπαινα στη Βουλή για την 1η ψηφοφορία της προεδρικής εκλογής, να μπαίνει την ίδια ώρα και ο Σαμαράς. Αυτό δεν ήταν απίθανο… Το απίθανο ήταν που την ίδια ώρα μελιδιάστηκε ένας τροφαντούλης κύριος ακριβώς μπροστά στο Σαμαρά με αποτέλεσμα ο τελευταίος να προσποιείται πως πάει να βοηθήσει ενώ ο πρώτος μετρούσε τα σκαλοπάτια με τα πισινά του! Η πλάκα ήταν πως ο εν λόγω κύριος έκανε νόημα στο Σαμαρά ότι δε χρειάζεται βοήθεια ενώ ακόμη κατρακυλούσε τις σκάλες…
Πέρα απ’ την πλάκα, ένα άλλο νόστιμο ήταν ότι τη στιγμή της ψηφοφορίας το προεδρείο έλεγε το όνομα του κάθε βουλευτή και αυτός έπρεπε να λέει είτε Δήμας Σταύρος είτε παρών. Την ώρα που φώναξαν το όνομα του Κασιδιάρη να ψηφίσει αυτός είπε “Ο Σαμαράς στη φυλακή”… Αμέσως η ματιά μου πήγε στο Σαμαρά ο οποίος παρέμεινε ψύχραιμος και δεν έκανε καμία αντίδραση ενώ το προεδρείο μετέφρασε την ατάκα Κασιδιάρη σε ένα ωραιότατο “παρών”!
Τέλος, αισθάνθηκα υπερηφάνεια όταν φτάσαμε στο νομό Κεφαλληνίας και στο όνομα της Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, οπότε ακούστηκε ένα καθαρό και αξιοπρεπές “Παρών”… Αν δεν είναι ήδη στημένο το παιχνίδι και δε μας κοροϊδεύουν οι σημερινοί παρόντες, τότε μάλλον ο βίος αυτής της κυβέρνησης μετράει αντίστροφα!

voulh

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer