Όπως έχεις δει χρησιμοποιώ το κινητό μου για όλες τις φωτογραφίες του Instagram μου, φωτογραφίες με τοπία, φαγητό, ηλιοβασιλέματα, look of the day και φυσικά selfieees!!!
Πως θα φτιάξεις τη καλύτερη selfie στο instagram
Γυναίκα
21/11/2015 | 16:23

Όπως έχεις δει χρησιμοποιώ το κινητό μου για όλες τις φωτογραφίες του Instagram μου, φωτογραφίες με τοπία, φαγητό, ηλιοβασιλέματα, look of the day και φυσικά selfieees!!!

Δεν χρειάζεται να είσαι φωτογράφος για να βγάζεις τις τέλειες φωτογραφίες απλά πρέπει να έχεις υπόψιν σου κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να τραβήξεις μερικές καλές λήψεις… Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις?

Αρχικά, βρες το κατάλληλο φως, καθώς είναι το Α και το Ω για μια καλή φωτογραφία. Το δεύτερο μυστικό για μια επιτυχημένη φωτογραφία είναι η συσκευή με την οποία τραβάς τις φωτογραφίες. Στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Ρώμη είχα μαζί μου το καινούργιο μου κινητό το Alcatel One touch Idol 2 με με κάμερα 8 Megapixel για τέλεια ευκρίνεια στις φωτογραφίες σου!

Είχα την δυνατότητα να δω ηλιοβασίλεμα( και ξέρεις πόσο τρελαίνομαι για ηλιοβασιλέματα) σε δυο φανταστικά μέρη στην Ιταλία και μαζί με το Alcatel One touch Idol 2 κινητό μου να αποθανατίσουμε αυτή την μαγευτική θέα!

Κάπου εδώ έρχεται το μυστικό νούμερο ένα για την τέλεια selfie.
Η καλύτερη στιγμή για να βγάλεις μια εξωτερική selfie είναι είτε στην ανατολή είτε στη δύση του ήλιου, όπου το φως είναι χαμηλό και όμορφο. Σημαντικό ρόλο σε μια super selfie παίζει και το background, όποτε αυτά τα μέρη που επισκέφτηκαν ήταν ιδανικά για να βγάλω μερικές φανταστικές φωτογραφίες.!!

Όσο αφορά το δικό μου μυστικό για την τέλεια selfie δεν είναι κάποιο φίλτρο αλλά το χαμόγελο σου και ο εαυτός σου..

Όσο πιο αυθόρμητη είσαι τόσο πιο όμορφη και οικεία βγαίνει η φωτογραφία σου!

Πάρε γρήγορα το κινητό σου, βρες το κατάλληλο φως, ακολούθησε τις οδηγίες μου και είμαι σίγουρη πως θα σε βοηθήσουν να τραβήξεις τόσο την τέλεια φωτογραφία όσο και την πιο cool selfie σου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer