Ο π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης συγχαίρει τον π. Γεράσιμο Φωκά για την εκλογή του στη Μητρόπολη Κεφαλληνίας
π. Νικόλαος: “Είμαστε όλοι κοντά του και τον στηρίζουμε”
Εκκλησία
27/05/2015 | 11:02

Ο π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης σε δηλώσεις του στο e-kefalonia.net σχετικά με τις χθεσινές εκλογές  για την ανάδειξη νέου Μητροπολίτου στην Μητρόπολη Κεφαλλονιάς, τόνισε τα εξής:

Η εκλογική διαδικασία ετελείωσε με την ανάδειξη του π. Γερασίμου Φωκά ως επισκόπου και νέου Μητροπολίτου της Κεφαλλονιάς μας.

Είμαστε όλοι κοντά του τον στηρίζουμε και προσωπικά σε ο,τι μας χρειαστεί και θελήσει. Προσευχόμαστε ο Θεός, η Παναγία μας και ο Άγιος μας Γεράσιμος, του οποίου το όνομα, φέρει να του χαρίζει υγεία, δύναμη και φώτιση, ώστε με επιτυχία να ανταποκριθεί και στα νέα υψηλά καθήκοντα που αναλαμβάνει με την χειροτονία του, την προσεχή Κυριακή της Πεντηκοστής.

Εάν οι πολλαπλές υποχρεώσεις της ημέρας αυτής εις τον Ναό μας, το επιτρέψουν, θα βρισκόμαστε με τους άλλους συμπατριώτες και φίλους δίπλα του για να χαρούμε όλοι μαζί αυτό το σημαντικότατο και μοναδικό για τον ίδιο αλλά και την Εκκλησιαστική ιστορία του τόπου μας, γεγονός.

Από την πλευρά μου, θα ήθελα εκ βάθους καρδίας να συγχαρώ τον Άγιο Εψηφισμένο π.Γεράσιμο  για την επιτυχία του, καθώς επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμο, που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο εις την Μητρόπολην του οποίου υπηρετώ και με περιβάλλει με την αγάπη του, τους Αγίους Αρχιερείς με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία αυτό το διάστημα να συνομιλήσουμε, ιδιαιτέρως δε, όσους με ετίμησαν με την ψήφο τους καθώς και τους καλούς μας φίλους που στάθηκαν στο πλευρό μας σε αυτή  την προσπάθεια, που με ευπρέπεια κάναμε.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer