Εκτός από τους μαθητές την περιβαλλοντική ευαισθησία τους έδειξαν ακόμη και οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας.
“Σήκωσαν μανίκια” και καθάρισαν τον Κούταβο
Οικολογία
24/04/2015 | 11:24

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Ανδρεαδάκης

Μικρή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου της Κεφαλονιάς στην πανελλαδική εκστρατεία “Let’s Do It Greece”-“Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα”.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας την Κυριακή 26 Απριλίου και στο νησί μας έγινε το πρωί της Παρασκευής με σημείο καθαρισμού την περιοχή του Κουτάβου.

Στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου που πρωτοστάτησε και οργάνωσε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανταποκρίθηκε μόνο το 5ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου, με τα μικρά παιδιά να γεμίζουν τις σακούλες τους με σκουπίδια κάθε λογής που συνάντησαν στο πέρασμα τους. katharismos_koutavou9

Εκτός από τους μαθητές, όμως, την περιβαλλοντική ευαισθησία τους έδειξαν ακόμη και οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, οι οποίοι μάζεψαν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε από τις όχθες της λιμνοθάλασσας.

Μάλιστα, ο Σπυράγγελος Κοσμάτος από την επιχείρηση σκαφών αναψυχής “Καρνάγιο” που βρίσκεται στην Κρανιά παρείχε μια φουσκωτή βάρκα που βοήθησε τους υπάλλήλους του Δήμου να “ψαρέψουν” απορρίμματα!

Παρόντες στην εθελοντική πρωτοβουλία από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ήταν ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Σπύρος Ματιάτος και ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Νίκος Παπαδάτος. katharismos_koutavou1 katharismos_koutavou2 katharismos_koutavou3 katharismos_koutavou4 katharismos_koutavou5 katharismos_koutavou6 katharismos_koutavou7 katharismos_koutavou8 katharismos_koutavou10 katharismos_koutavou11 katharismos_koutavou12 katharismos_koutavou13 katharismos_koutavou14 katharismos_koutavou15 katharismos_koutavou16 katharismos_koutavou17 katharismos_koutavou18 katharismos_koutavou19 katharismos_koutavou20 katharismos_koutavou21 katharismos_koutavou22 katharismos_koutavou23 katharismos_koutavou24 katharismos_koutavou25 katharismos_koutavou26 katharismos_koutavou27 katharismos_koutavou28 katharismos_koutavou29

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer