Πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση φίλων και στελεχών της ΝΔ στο «Κάπιτολ» στο Αργοστόλι. Την συνεδρίαση συντόνισε ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Σαν κάτι να αλλάζει στην τοπική ΝΔ…
Δημοφιλή
12/06/2016 | 23:00

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου η προγραμματισμένη Νομαρχιακή Συνέλευση φίλων και στελεχών της ΝΔ στο «Κάπιτολ» στο Αργοστόλι. Την συνεδρίαση συντόνισε ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν κορυφαία στελέχη της τοπικής ΝΔ και ανάμεσα τους διακρίναμε τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, τον Βασίλη Ρουχωτά, τον Σάββα Σαβαόγλου, τους Προέδρους ΔΗΜ. ΤΟ. Σωτήρη Σούλτη και Ηλία Παπαδάτο, τον Σπύρο Ματιάτο, τον Αλέξη Μοσχονά τον Τάση Ζησιμάτο, τον Άγγελο Μαρκέτο, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μπάμπη Λορεντζάτο, τον Βαγγέλη Κεκάτο, τον Σωτήρη Κουρή, τον Παύλο Παπαδάτο, την Μαριάντζελα Φραγκισκάτου, την Γιάννα Κουλουμπή, τον Ματθαίο Κακούρη κ.α.

synedriasi-node-12-06-16-4

Στη σύντομη ομιλία του ο Γιάννης Κεφαλογιάννης αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ για την φιλοξενία σημείωσε ότι οι νομαρχιακές συνελεύσεις σημειώνουν απόλυτη επιτυχία και επιβεβαιώνουν  ότι η  Νέα Δημοκρατία κάθε μέρα που περνά κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών. Καταγράφεται ενθουσιασμός, γόνιμος διάλογος και διάθεση προσφοράς, όχι μόνο από παλαιά στελέχη του Κόμματος, αλλά και από ενεργούς πολίτες που πιστεύουν ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί μέσα από το δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της Συμφωνίας Αλήθειας με την Κοινωνία να βγάλει τη χώρα από τον φαύλο κύκλο της κρίσης.
Μέσα από τον ευρύ και ανοιχτό διάλογο οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις επιδιώκουν το άνοιγμα του Κόμματος  στην κοινωνία, αλλά και τη διαμόρφωση πολιτικών που θα προέρχονται από τους ίδιους τους πολίτες.

synedriasi-node-12-06-16-2

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρισης μίλησε για οργανωτικά θέματα που απασχολούν την τοπική ΝΔ τονίζοντας ότι πρέπει οπωσδήποτε να οριστεί τομεάρχης και υπεύθυνος για το νησί, γιατί η Κεφαλονιά έχει πολλά προβλήματα σε όλους τους τομείς. Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς επισήμανε την ανάγκη η νέα ηγεσία της ΝΔ θα πρέπει να έρθει πιο κοντά στα στελέχη της και να μπει περισσότερο μέσα στην κοινωνία. Επίσης, έθεσε ζητήματα για τη ΝΟΔΕ, όπως τον ορισμό θεματικών και το γεγονός ότι εξαιτίας αυτού έμειναν έξω άτομα με αξία και συμμετοχή, όπως ο Παναγής Καππάτος, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς.

Τον λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος, παλιό κομματικό στέλεχος της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι το κόμμα χρειάζεται αναδιοργάνωση από τη βάση, οι τοπικές να αναδιοργανωθούν, να ανοίξουν άμεσα τα γραφεία τη ΝΟΔΕ.

synedriasi-node-12-06-16-3

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ρουχωτας τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει γρήγορα εκπρόσωπος του κόμματος που να ασχολείται με τα θέματα της Κεφαλονιάς. Μάλιστα, έκανε κριτική στο κόμμα και έκανε παράπονα για την τροπολογία που καταψηφίστηκε για την Παλική από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Από τα θετικά της πρώτης ΝΟΣ που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας ήταν η έντονη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων που διήρκησε πάνω από 2,5 ώρες. Πολύ καλή ήταν και η επίσημη πρώτη του νέου Προέδρου της ΝΟΔΕ Αντώνη Κατσιγιάννη που έδειξε να ανταποκρίνεται στο νέο του ρόλο με την εργατικότητα του αλλά και το ιδιαίτερα χαμηλό του προφίλ.

synedriasi-node-12-06-16-5

Η νέα γενιά στελεχών της τοπικής ΝΔ. Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι Μπάμπης Λορεντζάτος, Μαριάντζελα Φραγκισκάτου και Μάκης Μπελίτσης.

synedriasi-node-12-06-16-6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer