Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου "Η Κράνη"
Σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας
Κοινωνία
29/01/2015 | 21:28

Ως γνωστόν, ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ»   διοργάνωσε σε συνεργασία με το ΚΑΕΛΕ Πατρών το διήμερο 13-14 Δεκεμβρίου, σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας, για τις επιχειρήσεις οι οποίες ανήκουν στην Γ  κατηγορία επικινδυνότητας, βάσει του ν.3850/2010.

Παρελήφθησαν οι βεβαιώσεις επιμόρφωσης, και πλέον 27 συνάδελφοι μας μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους με πλήρη υπευθυνότητα. Το δεκάωρο σεμινάριο παρακολούθησαν όλοι οι εγγεγραμμένοι, ενώ ήταν πάμπολλες οι ερωτήσεις τους προς τους εκπαιδευτές. Οι απαντήσεις που έλαβαν, τους βοήθησαν να καταλάβουν τη βαρύτητα της θέσης και την ευθύνη που έχει ένας τεχνικός Ασφαλείας σε μια επιχείρηση,  εξ ου και ο νόμος τον τοποθετεί στη Διοίκηση της επιχείρησης!! Η διδακτέα ύλη του σεμιναρίου, το εκπαιδευτικό υλικό που τους εστάλει ηλεκτρονικά, καθώς και η βοήθεια που τους παρέχεται σε κάθε  απορία ή πρόβλημα από τον κο Κωνσταντίνο Πρέντζα, υπεύθυνο του προγράμματος και πιστοποιημένο Τεχνικό Ασφαλείας,  αποτελούν το εχέγγυο για τους συναδέλφους ελεύθερους επαγγελματίες, της σωστής-υπεύθυνης άσκησης των καθηκόντων τους ως τεχνικοί ασφαλείας στην επιχείρησή τους ώστε να προασπιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών τους.

Ήδη, σε συνεργασία με τον κο Νίκο Κουρκουμέλη, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σκάλας, ενημερώνουμε πως διοργανώνονται σεμινάρια επιμόρφωσης για την Γ κατηγορία επικινδυνότητας τα οποία θα διεξαχθούν τον Μάρτιο.

Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια που διοργανώνει η ΚΡΑΝΗ,  επικοινωνήστε με τον Κωνσταντίνο Πρέντζα στα τηλέφωνα 2671.27758 και 6978.554144 ή στο γραφείο της Βανδώρου 8.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές, διότι μετά τον Μάιο και έως τον Οκτώβριο δεν θα πραγματοποιούνται σεμινάρια επιμόρφωσης για προφανής λόγους.

Σας ενημερώνουμε πως ΔΕΝ θα πιστοποιούνται, όσοι δεν  παρακολουθήσουν το σεμινάριο. Όχι μόνο διότι στην ΚΡΑΝΗ σεβόμαστε τους νόμους, αλλά κυρίως, και επί της ουσίας, επειδή η παρακολούθηση των μαθημάτων θα σας λύσει απορίες και θα σας δώσει γνώση, ενώ συνάμα θα σας μάθει τι και πώς να σημειώνετε στο βιβλίο του Τεχνικού Ασφαλείας ώστε να είστε σύννομος και άρα σε περίπτωση ατυχήματος να είστε νομικά και ηθικά καλυμμένος.

Ο  πρόεδρος                                                                                        Η γραμματέας

ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος                                                                                   ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer