Να πάρουν μέρος στην Πανελλαδική απεργία τις 3 Δεκέμβρη 2015.
Σε απεργία καλεί τα μέλη του ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Κοινωνία
01/12/2015 | 10:30

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καλεί τα μέλη του και κάθε συνάδελφο να απαντήσουμε δυναμικά στην συνεχιζόμενη αφαίμαξη του εισοδήματός μας και των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων. Να πάρουν μέρος στην Πανελλαδική απεργία τις 3 Δεκέμβρη 2015

Η απεργία τις 3 Δεκέμβρη γίνεται με αιχμή την κοινωνική ασφάλιση και τον προϋπολογισμό που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και ψηφίζεται τις 5 Δεκέμβρη με διαδικασίες ‘’φας τρακ’’. Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει μέτρα ύψους 5,7 δις ευρώ για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων και μέτρων 1,8 δις ευρώ για τα ασφαλιστικά ταμεία και τις συντάξεις, βουλιάζει ουσιαστικά το ασφαλιστικό γιατί είδη υπάρχουν περικοπές πολλών εκατομμυρίων που έχουν την σφραγίδα των κομμάτων της σημερινής αντιπολίτευσης όταν κυβερνούσαν και σήμερα κλαίνε πάνω από το χυμένο γάλα.
Μπροστά σ΄ αυτές τις εξελίξεις δεν χωράει καμιά επανάπαυση, προχωράμε με την λαϊκή συμμαχία εργαζομένων, φτωχών αγροτών, νεολαίας και γυναικών στην απεργιακή κινητοποίηση τις 3 Δεκέμβρη που είναι και μέρα κατάθεσης του προϋπολογισμού. Βάζουμε στόχο να ενισχύσουμε τις δυνάμεις μας και ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε να δώσουμε συνέχεια. Τα μέτωπα που έχουμε μπροστά μας είναι πολλά και σοβαρά όπως η Κυριακάτικη αργία, η κατάθεση του ασφαλιστικού, οι κατασχέσεις, οι πλειστηριασμοί και το άνοιγμα των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων.
Δυναμώνουνε την αλληλεγγύη, κανένας να μην μείνει μόνος του στην επίθεση που δεχόμαστε, καμιά λαϊκή οικογένεια να μην βρεθεί στο δρόμο, έχουμε δυνατότητες και δεν έχουμε άλλη επιλογή, ούτε λεφτό χαμένο.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer