Λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο μέρος του συνεδρίου βραβεύτηκαν για την προσφορά τους από τον Δήμο Κεφαλλονιάς οι κύριοι Αντώνης Στελλιάτος (πρόεδρος ΕΠΕΣΤ) και Θεόδωρος Κόντες (πρόεδρος ΕΕΚΦΝ)
Σε εξέλιξη το συνέδριο για τον θαλάσσιο τουρισμό
Τουρισμός
26/09/2016 | 14:26

Ρεπορτάζ // Γιάννας Κουλουμπή

Ξεκίνησε το πρωί στο Apollonion Hotel Resort & Spa, στο Ξι της Παλικής, το συνέδριο για τον θαλάσσιο τουρισμό, που διοργανώνει η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλλονιάς με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιίων & Φορέων Ναυτιλίας (Ε.Ε.Κ.Φ.Ν), σε συνεργασία με την Α/Περιφέρεια Κεφαλλονιάς και Ιθάκης και τον Δήμο Ιθάκης.

Την εισαγωγή έκανε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, και την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου  ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι θα καθίσει μέχρι τέλους, καθώς θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό το συνέδριο. Στη συνέχεια αναγνώσθηκε χαιρετισμός από την Βουλευτή του Νομού κα Θεοπεφτάτου και τον λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Γαλιατσάτος. Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Αλέξης Μοσχονάς και ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Δρακουλόγκωνας, λόγω απουσίας του, απέστειλε χαιρετισμό.

Λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο μέρος του συνεδρίου βραβεύτηκαν για την προσφορά τους από τον Δήμο Κεφαλλονιάς οι κύριοι Αντώνης Στελλιάτος (πρόεδρος ΕΠΕΣΤ) και Θεόδωρος Κόντες (πρόεδρος ΕΕΚΦΝ). Ο τελευταίος άνοιξε με την ομιλία του το πρώτο μέρος της Α’ συνεδρίας, αναφερόμενος στην Κρουαζιέρα και τις προοπτικές ανάπτυξης στη χώρα μας.

synedrio-krouaziera synedrio-krouaziera-2 synedrio-krouaziera-3 synedrio-krouaziera-4 synedrio-krouaziera-5 synedrio-krouaziera-6 synedrio-krouaziera-7 synedrio-krouaziera-8 synedrio-krouaziera-9 synedrio-krouaziera-10 synedrio-krouaziera-11 synedrio-krouaziera-12 synedrio-krouaziera-13 synedrio-krouaziera-14 synedrio-krouaziera-15 synedrio-krouaziera-16 synedrio-krouaziera-17 synedrio-krouaziera-18 synedrio-krouaziera-19 synedrio-krouaziera-20 synedrio-krouaziera-21 synedrio-krouaziera-22 synedrio-krouaziera-23 synedrio-krouaziera-24 synedrio-krouaziera-25 synedrio-krouaziera-26 synedrio-krouaziera-27 synedrio-krouaziera-28 synedrio-krouaziera-29 synedrio-krouaziera-30 synedrio-krouaziera-31 synedrio-krouaziera-32

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer