Στο λιμάνι του Αργοστολίου κατέφτασε ήδη το Superfast 11 ώστε να βρουν καταφύγιο τουλάχιστον 700 άτομα που δε μπορούν αν μείνουν στα σπίτια τους
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κεφαλονιά
Κοινωνία
27/01/2014 | 09:49

Η πρώτη δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς πέρασε με τσουχτερό κρύο και πολλούς μετασεισμούς, οι οποίοι συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα.

Το νησί μας κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών και η αποκατάσταση των πληγέντων.

Στο λιμάνι του Αργοστολίου κατέφτασε ήδη το Superfast 11 ώστε να βρουν καταφύγιο τουλάχιστον 700 άτομα που δε μπορούν αν μείνουν στα σπίτια τους που έχουν πάθει ζημιές,, ενώ πρόκειται να καταφθάσει και το «Ελ. Βενιζέλος» με 1.300 κλίνες.

Ήδη οι αρχές του νησιού ξεκίνησαν την καταγραφή των ζημιών και τα σχολεία παραμένουν κλειστά μέχρι να ελεγχθεί η καταλληλότητα των κτιρίων.

Οι έλεγχοι στα κτίρια που έχουν υποστεί ζημιές θα ξεκινήσουν, πρώτα από νοσοκομεία, αστυνομία, πυροσβεστική και μετά στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες κέντρα υγείας.

argostoli_katastrofes222

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer