Είναι ευθύνη και των ίδιων των αγροκτηνοτρόφων να φροντίσουν για την υποβολή των Δηλώσεων, ώστε να διασφαλίσουν τα νέα δικαιώματα για την επόμενη πενταετία και να μη χάσουν τα χρήματα που δικαιούνται
Σε ρυθμούς Ο.Σ.Δ.Ε. ο Αγροτικός Συνεταιρισμός
Οικολογία
17/04/2015 | 14:54

Επ’ αφορμής της καταληκτικής ημερομηνίας της επόμενης Παρασκευής 24 Απριλίου, που έθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για την υποβολή Δήλωσης στοιχείων Ζωικού Κεφαλαίου έτους 2015 και της Σταβλικής Εγκατάστασης, ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης κινείται στους ρυθμούς του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Επιδοτήσεων (Ο.Σ.Δ.Ε.).

Υπενθυμίζεται ότι,  είναι ευθύνη και των ίδιων των αγροκτηνοτρόφων  να ενδιαφερθούν και να φροντίσουν για την υποβολή των Δηλώσεων, ώστε να διασφαλίσουν τα νέα δικαιώματα για την επόμενη πενταετία και να μη χάσουν τα χρήματα που δικαιούνται.

Εξυπακούεται πως ο Ε.Α.Σ., με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που διαθέτει, ως ο μοναδικός πιστοποιημένος φορέας σε επίπεδο Περιφέρειας Κεφαλληνίας & Ιθάκης καταβάλει τιτάνια προσπάθεια για να εξυπηρετήσει τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς αγροκτηνοτρόφους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία χωρίς προβλήματα και χωρίς απώλειες για τους ντόπιους παραγωγούς αφενός και αφετέρου για την γενικότερη οικονομία των Νησιών μας.

Τέλος, για μια ακόμη φορά ο Ε.Α.Σ. καλεί τους εναπομείναντες αγροκτηνοτρόφους να συνεργαστούν τηρώντας τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και βοηθώντας τους υπαλλήλους του Κ.Ε.Α. στο δύσκολο έργο τους.

Σε κάθε περίπτωση, Δήλωση για Αγροτικές Επιδοτήσεις δεν θα υποβάλει μόνο όποιος δεν θέλει να υποβάλει.

Για τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ανδρέας Π. Καλαφάτης Πρόεδρος Δ.Σ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer