Ξεκινάει μια νέα καθημερινή παραπολιτική στήλη για το e-kefalonia.net. Πάμε λοιπόν, καλή μας αρχή...!
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
01/10/2014 | 08:00

– Καλημέρα σας, καλό μήνα
Ξεκινάει μια νέα καθημερινή παραπολιτική στήλη για το e-kefalonia.net που στόχο έχει να παρακολουθεί τα τοπικά δρώμενα και φυσικά να τα σχολιάζει, πολλές φορές με υψηλή δόση χιούμορ…
– Πάμε λοιπόν, καλή μας αρχή με λίγο άγχος…
«Εκτός γραμμής» ο Βασίλης Ρουχωτάς μιας και η επιλογή του να συγκρούεται ευθέως και συνεχώς με την Δημοτική Αρχή έρχεται σε αντιδιαστολή με την συναινετική στάση του επικεφαλής της Ενωμένης Τετράπολης, Αλέξανδρου Καλαφάτη.
– Ανοικτός σε… συνεργασίες φάνηκε ο επικεφαλής του ΦΙΚΟ Ηλίας Παρίσης κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μιας και αποδέχτηκε την επιλογή του Αλέξανδρου Καλαφάτη να είναι εκείνος που θα συμμετέχει σε Οργανισμό του Δήμου ως μέλος έναντι εκπροσώπου της Ενωμένης Τετράπολης. Αντίστοιχη συνεργασία έλαβε χώρα και σε σχέση με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, Ριζοσπάστες Ξανά.
Νέα ήθη στους κόλπους της αντιπολίτευσης; Θα δούμε..
– Κατάλογο ομιλητών και τοποθετήσεις από βήματος προβλέπουν οι αλλαγές στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου όπως ανήγγειλε ο πρόεδρος Μάκης Παπαναστασάτος. Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρχαν αντιδράσεις που όμως όλα δείχνουν πως θα καμφθούν.
«Αγγελούδι» ο Ανουσάκης! Το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν το πρώτο μετά από 3,5 χρόνια χωρίς την προεδρία του Νίκου Ανουσάκη. Ο πάλαι ποτέ επικριτικός με την αντιπολίτευση και ουκ ολίγες φορές εριστικός επέλεξε αυτή τη φορά να μη προκαλέσει.. αντιδράσεις!
– Ποιος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας εκλεγμένος με ψηφοδέλτιο της αντιπολίτευσης ετοιμάζεται για την «μεγάλη φυγή»; Η απάντηση είναι εύκολη γιατί το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν..
Μάλλον τα όσα συζητούνται περί πρόωρων εκλογών είναι παραπλανητικά και ψευδή. Δεν εξηγείται διαφορετικά η παντελής απουσία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. Λογικά, κάτι θα ξέρουν..
– Μόνο η Σοφία Λουκέρη «φρέσκαρε» λίγο το facebook της με νέες φωτογραφίες με το χαμόγελο της Colgate! Λέτε το Σοφάκι να ετοιμάζεται για τη βουλευτική έδρα…;
Μαθαίνω στο ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές. Ετοιμάζονται να … «καθαρίσουν» τη Αφροδίτη με συνοπτικές διαδικασίες.
– Επιστρέφει η εικόνα της Παναγίας στο Δράπανο. Στις 6 το απόγευμα θα αναχωρήσει από τον Άγιο Σπυρίδωνα.
Και του χρόνου φίλοι μου να είμαστε καλά…

Ο αλμυρός…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer