Κατέκτησε την Ευρώπη η σχολή χορού «Art & Style Dance Studio» της Όλγας Γαλιατσάτου!
Στην κορυφή της Ευρώπης – ανοιχτός ο δρόμος για το Παγκόσμιο…
Αθλητισμός
24/11/2015 | 16:03

Κατέκτησε την Ευρώπη η σχολή χορού «Art & Style Dance Studio» της Όλγας Γαλιατσάτου! Η αποστολή από την Κεφαλονιά, που εκπροσώπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη χώρα μας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Χορού «Dance Fest Novi Sad 2015», επιστρέφει από τη Σερβία με δύο πρωτιές και ισάριθμα Κύπελλα, μια δεύτερη θέση καθώς και άλλες εξίσου σημαντικές διακρίσεις στις δέκα κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία κατόρθωσε όχι απλά να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις μετά την περσινή παρθενική παρουσία της στη μεγάλη χορευτική διοργάνωση αλλά φέτος πέτυχε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού που είχε να αντιμετωπίσει: Να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, υψώνοντας τη γαλανόλευκη σημαία στην κορυφή της Arena SPENS του Νοvi Sad! Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού το απόγευμα της Κυριακής (22/11) έφερε τρεις μεγάλες διακρίσεις για τη σχολή χορού «Art & Style Dance Studio».

  • Πρώτη θέση στην Ευρώπη, κατάκτηση Κυπέλλου και χρυσά μετάλλια για την Όλγα Γαλιατσάτου και τον Πάνο Βούλγαρη στην κατηγορία Ballroom Tango Senior.
  • Πρώτη θέση στην Ευρώπη, κατάκτηση Κυπέλλου και χρυσό μετάλλιο για τη Μαριλίνα Φραγκιά στην κατηγορία Cheerleading Solo Kids.
  • Δεύτερη θέση στην Ευρώπη και αργυρά μετάλλια για τη Μαριλίνα Φραγκιά, την Ισμήνη Αλιβιζάτου και την Ιωάννα Γεωργοπούλου στην κατηγορία Musical Duo-Trio Kids.

Εκτός, όμως, από αυτές τις επιτυχίες, η ελληνική ομάδα κατάφερε ακόμα να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα της Ευρώπης και με τις υπόλοιπες εξαιρετικές χορογραφίες που παρουσίασε επί σκηνής και συγκεκριμένα στις κατηγορίες Musical Solo Junior (4η θέση), Latin (4η θέση), Jazz Duo-Trio Kids (5η θέση), Jazz Solo Junior (7η θέση) και Contemporary Solo Junior (9η θέση).

Πραγματικά, δεν θα μπορούσε να γραφτεί καλύτερος επίλογος σ” αυτό το ταξίδι της σχολής χορού «Αrt & Style» στη Σερβία. Ενδεχομένως, όμως, να μην είναι το φινάλε αλλά η αρχή για τα… καλύτερα που έρχονται. Κι αυτό γιατί η εντυπωσιακή παρουσία της στη διοργάνωση φαίνεται ότι θα της ανοίξει το δρόμο για να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Χορού!

Ολα αυτά, όμως, θα φανούν στο μέλλον. Προς το παρόν, θα πρέπει να αφήσουμε τα μέλη της αποστολής να χαρούν αυτή τη μεγάλη επιτυχία, που αποτελεί δικαίωση της πολύμηνης προετοιμασίας τους και τους περιμένουμε από Δευτέρα να επιστρέψουν στο νησί μας για να τους συγχαρούμε και από κοντά.

dance-fest-diagwnismos-2_ dance-fest-diagwnismos-8_ dance-fest-diagwnismos-16_ dance-fest-diagwnismos-18_ dance-fest-diagwnismos-19_ dance-fest-diagwnismos-20_ dance-fest-diagwnismos-23_

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer