Μπάγεβιτς, Νικολαϊδης, Τσιάρτας, Σαβέβσκι και πολλοί ακόμη πρώην άσοι της ομάδας θα συμμετάσχουν σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα
Στη Ζάκυνθο οι δόξες της ΑΕΚ
Αθλητισμός
29/04/2015 | 17:38

Στη Ζάκυνθο θα βρεθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας imerazante.gr: «Για πρώτη φορά στα χρονικά, θα έρθει στην Ζάκυνθο για φιλικό παιχνίδι ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα του παρελθόντος για την ομάδα, όπως ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και παλιοί παίκτες που τίμησαν τον ιστορικό σύλλογο (Ντέμης Νικολαΐδης, Τόνι Σαβέβσκι, Βασίλης Τσιάρτας κ.α.).

Ο αγώνας που διοργανώνεται από τους Παλαίμαχους του ΑΠΣ Ζάκυνθος θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι ημερομηνίες είναι ανοιχτές από τις 21 μέχρι και τις 29 Μαίου.

Αδιαμφισβήτητα θα είναι μια σημαντική στιγμή για το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους του αθλήματος, ώστε να θαυμάσουν από κοντά μεγάλα αστέρια του παρελθόντος. Και εκτός των άλλων θα είναι και μια πρώτης τάξεως βοήθεια για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, του οποίου η διοίκηση κάνει μεγάλο αγώνα για να μείνει όρθια και να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει με επιτυχία την δοκιμασία των πλέι άουτ».

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer