Οι γιατροί του Νοσοκομείου δεν μπορούν να πουν τίποτε όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας του Μητροπολίτη μας, αν δεν περάσουν 48 ώρες, αφού η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης (συνεχής ενημέρωση)
Εκκλησία
17/12/2014 | 18:32

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, μετά την πολύωρη (πάνω από 5 ώρες) λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, μετά από δυνατό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Οι γιατροί του νοσοκομείου δεν μπορούν να πουν τίποτε όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας του Σπυρίδωνα (Καλαφατάκη), αν δεν περάσουν 48 ώρες μετά το χειρουργείο, αφού η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερή η κατάσταση του ασθενούς. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Σίγουρα όμως κέρδισε τη πρώτη μάχη μετά την πολύωρη εγχείρηση, έλεγε στο e-kefalonia.net ένας από τους γιατρούς του.

Στην Αθήνα βρίσκονται πολλοί Κεφαλλονίτες ιερείς μεταξύ των οποίων και πολλά πνευματικά του παιδιά. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο ιεροκήρυκας της Μητρόπολης και πνευματικό παιδί του Δεσπότη αρχ. π. Σπυρίδωνας Πετεινάτος που είναι στο πλευρό του.

spuridwnas

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer