Θα ενταχθεί φέτος στη θεατρική παράσταση «Φον Δημητράκης» που θα ανεβεί για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Μουσούρη
Στο πλευρό του Φιλιππίδη η Αμαλία Αρσένη
Πολιτισμός
23/10/2014 | 10:27

Η Αμαλία Αρσένη είναι η νέα «είσοδος» στην παράσταση «Φον Δημητράκης», που έσπασε ταμεία τον περασμένο χειμώνα, και ελπίζει να δικαιώσει τον μοναδικό Πέτρο Φιλιππίδη για την επιλογή του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης φέτος, από τις 8 Οκτωβρίου, θα επαναλάβει για δεύτερη χρονιά το ιδιαίτερα επίκαιρο και κλασικό έργο της ελληνικής δραματουργίας, συνεχίζοντας την πορεία του στο υψηλού επιπέδου θέατρο «Μουσούρη».

Η νεαρή Αμαλία θα «κρατήσει» τον ρόλο της Φωφώς, που είχε πέρυσι η Γιάννα Παπαγεωργίου, αλλά αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης.

«Ο κ. Φιλιππίδης μού ζήτησε να συμμετάσχω. Με είχε δει σε παλαιότερες παραστάσεις, όπως, για παράδειγμα, στον “Πλούτο” του Αριστοφάνη, στον οποίο η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου ήταν χορογράφος. Φυσικά για μένα είναι μεγάλη χαρά και τιμή και είπα το μεγάλο “ναι”. Επίσης ο συγγραφέας του έργου είναι ο Δημήτρης Ψαθάς και μου αρέσει πολύ» λέει η Αμαλία και συμπληρώνει: «Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πολύ καλός δάσκαλος για τους νέους ηθοποιούς, δίνει πολλά πάνω στη σκηνή».

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer