Την Τετάρτη συγκέντρωση μπροστά από το παλιό Δημαρχείο Ληξουρίου
“Στο πόδι” το Ληξούρι για το “Μαντζαβινάτειο”
Κοινωνία
02/05/2016 | 10:22

Την Τετάρτη 4 Μάη, 8μμ,

συγκέντρωση μπροστά από το παλιό Δημαρχείο Ληξουρίου!

Απαντάμε:

Στην αποψίλωση από ιατρικό προσωπικό του Μαντζαβινάτειου και όλων των δομών υγείας στο Νομό.

Στις κάλπικες κυβερνητικές υποσχέσεις για κάλυψη των κενών στην υγεία και για το σταμάτημα των μετακινήσεων.

Στην ενιαία πολιτική χτυπήματος της δημόσιας υγείας, προκειμένου οι πόροι να γίνουν νέες παροχές στους καπιταλιστές και να διαμορφωθούν νέα πεδία δράσης τους.

Στον αποχαρακτηρισμό της περιοχής της Παλικής από σεισμόπληκτη, στο διαχωρισμό σε «παλιούς και νέους» και στην εγκατάλειψη των σεισμοπλήκτων.

Στην πρόκληση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι Παλικισιάνοι και τα παιδιά τους είναι «προνομιούχοι» διότι δήθεν ζουν, κατοικούν, μορφώνονται και νοσηλεύονται σε συνθήκες «ανάλογες αν όχι καλύτερες από άλλες περιοχές»!!!

Όλα αυτά δεν αποτελούν κεραυνό εν αιθρία. Είναι μέρος της γενικής στρατηγικής κεφαλαίου – ΕΕ και των κυβερνήσεών τους που, διαχρονικά, ξεθεμελιώνει δικαιώματα και τσακίζει ζωές για την κερδοφορία και την ανάπτυξη.

Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια!!!

Απαιτούμε:

Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία που να καλύπτει τις ανάγκες μας, με πλήρη στελέχωση του Μαντζαβινάτειου και όλων των δομών υγείας στο Νομό. Καμία μετακίνηση γιατρού – να επιστρέψουν πίσω όσοι μετακινήθηκαν.

Μέτρα για τους σεισμόπληκτους και τα παιδιά τους – ανακατασκευή των εργατικών κατοικιών και θωράκιση όλων των δημόσιων υποδομών της περιοχής με 100% κρατική ευθύνη και χρηματοδότηση.

Αποκλειστικά δημόσια ασφάλεια – πρόνοια. Όχι στο Νόμο λαιμητόμο.

Συνεχίζουμε – κλιμακώνουμε!!!

Στηρίζουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης (Κυριακή 8/5 10 πμ ΕΚΚΙ, 48ωρη). Ιδιαίτερα υπογραμμίζουμε πως τη δεύτερη μέρα της 48ωρης θα γίνει συλλαλητήριο όλου του Νομού στο Ληξούρι με τα ίδια αιτήματα. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων του Μαντζαβινάτειου και των σεισμόπληκτων είναι υπόθεση όλου του κεφαλονίτικου λαού.

Δεν θα σταματήσουμε αν δεν δικαιωθούμε!

Λαϊκή Επιτροπή Παλικής

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer