Με κεντρική ομιλήτρια τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον πολυχώρο του Capitol στο Φανάρι συγκέντρωση υπέρ του "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
Συγκέντρωση υπέρ του “ΝΑΙ” στο Capitol
Πολιτική
02/07/2015 | 23:59

Ρεπορτάζ // Μιχάλης Ανδρεαδάκης

Με κεντρική ομιλήτρια τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον πολυχώρο του Capitol στο Φανάρι συγκέντρωση υπέρ του “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Η κα Βούλτεψη, πλαισιωμένη από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Βαγγέλη Λουκέρη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα του Κόμματος, Λάμπρο Ζωγράφο ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι η πιο δύσκολη στιγμή μεταπολεμικά για την πατρίδα μας. Περάσαμε δύσκολα αλλά είμαστε μπροστά σε μια πραγματικά ανθρωπιστική καταστροφή. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Στις 30 Ιουνίου οι Ελληνες έμειναν στο έλεος του Θεού. Μήπως το επόμενο είναι αυτό που γίνεται στη Βενεζουέλα, που είναι το πρότυπο τους; Ο κ. Μαδούρο στήριξε τον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι εμείς τρώγαμε ζωοτροφές και διώξαμε τους δανειστές. Εμείς δεν θα τρώμε ζωοτροφές στην Ευρώπη. Το “ΟΧΙ” είναι “ΟΧΙ” στις ζωοτροφές! ekdhlwsh_nai (2)

Προκήρυξαν ένα κίβδηλο και πραξικοπηματικό δημοψήφισμα. Θέλουν να πάμε στη δραχμή. Είχαν ένα δόλιο σχέδιο και το εφάρμοσαν πιστά και μεθοδικά για να οδηγήσουν τη χώρα εκτός Ευρώπης και ευρώ. Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο ευρώ ή δραχμή ή καλύτερα ευρώ ή τίποτα αφού δεν υπάρχει τίποτα στα ΑΤΜ. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει το ¨ΟΧΙ”. Αν βγει το “ΟΧΙ” δεν θα ανοίξουν οι τράπεζες ενώ με το “ΝΑΙ” θα δρομολογηθεί να λειτουργήσουν ξανά. Δεν θα τους περάσει. Δεν θα κάνουν τη χώρα Συρία, Λιβύη και Αργεντινή. Ο λαός θα ανατρέψει τα σχέδια τους και θα κρατήσει τη χώρα στην Ευρώπη και το ευρώ”.

Ο κ. Λουκέρης τόνισε από τη μεριά του: “Οι μάσκες έπεσαν. Η συνωμοσία της δραχμής σε όλο της το μεγαλείο και έχει την υπογραφή της πραγματικής τρόικας ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ. και Χρυσή Αυγή. Ο καλύτερος σύμμαχος του Σόιμπλε είναι ο Τσίπρας με τον Λαφαζάνη. Πραγματικά αν θέλει μια χώρα να διαλύσει σε πέντε μήνες να φωνάξει τον Αλέξη Τσίπρα, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία! Εχει οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή και στο χείλος του γκρεμού. Θέλουμε Ευρώπη και το ευρώ και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι γιατί διακυβεύεται το μέλλον των παιδιών μας”. ekdhlwsh_nai (10)

Στις επιμέρους τοποθετήσεις που ακολούθησαν, ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης δήλωσε ότι “ψηφίζουμε ΝΑΙ γιατί θέλουμε την ασφάλεια της πατρίδας μας. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε ευάλωτοι στον κάθε Τούρκο, Σκοπιανό ή Αλβανό για να περάσουμε άλλα δεινά” και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι αν βγει το “ΝΑΙ” θα παραιτηθεί η κυβέρνηση και θα πάει μια ομάδα σοβαρή και αξιόπιστη για να διαπραγματευτεί. Ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Λυκούδης έκανε λόγο για τη “ΣΥΡΙΖΑϊκή Καταστροφή” που βιώνουμε παραφράζοντας τη “Μικρασιατική Καταστροφή” και πρόσθεσε ότι είχε δίκιο η κα Βούλτεψη όταν έλεγε προεκλογικά ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουμε ούτε χαρτί υγείας! “Ερχονται αυτές οι εποχές” είπε. ekdhlwsh_nai (13)

Ακόμα πήραν το λόγο η έτερη πολιτευτής του κόμματος, Τζόγια Γρουζή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Σωτήρης Κουρής, ο τ. Νομάρχης Διονύσης Λευκαδίτης κ.α.. Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν ακόμα οι Αντιδήμαρχοι, Βαγγέλης Κεκάτος, Σπύρος Ματιάτος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου, Μάκης Αποστολάτος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος, Μιχάλης Βαγγελάτος, ο Γεράσιμος Μεσσάρης, η Αμαλία  Μοσχονά κ.α. ekdhlwsh_nai (3) ekdhlwsh_nai (4) ekdhlwsh_nai (5) ekdhlwsh_nai (6) ekdhlwsh_nai (11) ekdhlwsh_nai (12) ekdhlwsh_nai (14) ekdhlwsh_nai (15)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer