Είναι απίστευτο πως ένας 27χρονος πριν λίγο ξεσήκωσε το 10ο Συνέδριο της ΝΔ στην Αθήνα.
Συμβαίνει Τώρα: Ξεσήκωσε το συνέδριο ο Γεράσιμος!
Δημοφιλή
24/04/2016 | 11:17

Είναι απίστευτο πως ένας 27χρονος πριν λίγο ξεσήκωσε το 10ο Συνέδριο της ΝΔ στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο Κεφαλλονίτης σύνεδρος Γεράσιμος Ιλινόιου Τσουρούφλης «αναστάτωσε» τη διαδικασία με την παρέμβαση του. Κατά κοινή ομολογία ήταν ο μοναδικός που καθ΄όλη την διάρκεια την ομιλίας του και εκτός κειμένου κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον και «ανάγκασε» τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη να σηκωθεί από τη θέση του και να τον αγκαλιάσει στο τέλος της παρέμβασης του.

Συνοπτικά, η ομιλία του αφορούσε στην πολιτική και οργανωτική παρουσία της ΝΔ. Πρότεινε την υποχρέωση η ΝΔ να απευθυνθεί ολοκληρωμένα στους πολίτες που ψήφισαν «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα, την κατάργηση της ποσόστωσης γυναικών στις εσωκομματικές διαδικασίες και την ανάγκη το κόμμα να γίνει «παραγωγικό και όχι παραγοντικό».

Τέλος, το μεγαλύτερο χειροκρότημα απέσπασε αναφερόμενος στο γεγονός ότι αποτέλεσε τον πρώτο εκπρόσωπο που «κλείδωσε» στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές διαδικασίες,  σε όλη την Ελλάδα συμπεριλαμβανομένης και την Αττικής.

 

tsourouflhs_mhtsotakhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer