Η ITB Berlin, είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση του κόσμου και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες ταξιδιωτικούς προορισμούς.
Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ, Γερμανία
Τουρισμός
28/02/2015 | 09:53

Στα πλαίσια της ανάπτυξης και εφαρμογής του προγράμματος τουριστικής προβολής για το έτος 2015 ο Δήμος Κεφαλονιάς, θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ Berlin η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από 4 έως 8 Μαρτίου 2015.
Η ITB Berlin, είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση του κόσμου και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες ταξιδιωτικούς προορισμούς, ενώ σε 5 μόλις μέρες προσελκύει περισσότερους από 170.000 εμπορικούς επισκέπτες και δημοσιογράφους από τα πιο δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως.
Η Κεφαλονιά, συμμετέχει στην κορυφαία αυτή έκθεση, για πολλοστή φορά, στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων γεγονός για το οποίο εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της τόσο στον Περιφερειάρχη κ.Θεόδωρο Γαλιατσάτο, όσο και στον Α/Περιφερειάρχη Τουρισμού κ.Σπύρο Γαλιατσάτο.
Το Δήμο εκπροσωπεί, με Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο Φορέα ή Ιδιώτη του Νησιού, ο οποίος επιθυμεί να αξιοποιήσει τη δυνατότητα προβολής που προσφέρει η Επιτροπή Τουρισμού στην Έκθεση, όπως επικοινωνήσει μέχρι την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 με τον Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ.Σταύρο Κουρή-Κορκό, εργάσιμες μέρες και ώρες στο Γραφείο Υποδοχής του Νέου Λιμενοβραχίονα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer