Με ξεχωριστή τιμή ο Δήμος της Κεφαλονιάς συμμετέχει για Τρίτη χρονιά στις Εκδηλώσεις της «Ρώσικης Εβδομάδας του Ιουνίου».
Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη Ρώσικη Εβδομάδα
Κοινωνία
29/09/2014 | 22:07

Με ξεχωριστή τιμή ο Δήμος της Κεφαλονιάς συμμετέχει για Τρίτη χρονιά στις Εκδηλώσεις της «Ρώσικης Εβδομάδας του Ιουνίου».
Ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης έχει ήδη μεταβεί με τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο και τον Πρόεδρο της Κεφαλονιτορωσικής Φιλίας κ.Δημήτρη Ζαφειράτο στην Μόσχα στα πλαίσια της υπογραφής «Συμφώνου Συνεργασίας» μεταξύ του Δήμου και του Sergey Posad.
Η συνεργασία της Κεφαλονιάς με την Ρώσικη Ομοσπονδία αποτελεί εξαιρετικά τιμητικό γεγονός και ήδη έχουν τεθεί τα θεμέλια ανάπτυξης του Τουρισμού, της Θρησκευτικής Περιήγησης , των Πολιτιστικών ανταλλαγών και των επενδυτικών δραστηριοτήτων.
Το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων θα αναπτυχθεί έτσι όπως ορίζει το Πρόγραμμα με την προσθήκη «Στρατιωτικής Παρέλασης» στην πόλη του Ληξουρίου, την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου, το απόγευμα σε ένδειξη τιμής και σεβασμού στην γενέτειρα των Αδελφών Λειχούδη.
Ο κ.Παρίσης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Forum  κ.Ολέγκ Κόστιν, τον Πρόξενο της Ρωσίας στα Ιόνια Νησιά κ.Νίκο Κανούλα , τον Λιμενάρχη κ.Γεώργο Καλιτσουνάκη, τον Πρόεδρο της Κεφαλονιτορωσικής Φιλίας κ.Δημήτρη Ζαφειράτο, τον Επιχειρηματία κ.Δημήτρη Ξυδιά, την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης και όλους όσους στήριξαν με τον οποιονδήποτε τρόπο την οργάνωση της Ρώσικης Εβδομάδας στην Κεφαλονιά.
Υπεύθυνος των Εκδηλώσεων είναι ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος.

rwsiki-evdomada10

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer