Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία από τις 24 έως 26 Απριλίου 2015
Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη 18η Τουριστική Έκθεση στην Κύπρο
Τουρισμός
23/04/2015 | 10:12

Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η Κεφαλονιά θα εκπροσωπηθεί στη 18η Τουριστική Έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2015» στη Λευκωσία από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία από τις 24 έως 26 Απριλίου 2015 και οργανώνεται από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Display Art.
Η εξειδικευμένη αυτή Έκθεση θεωρείται από τις κορυφαίες στο χώρο του Τουρισμού και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον περισσότερων των 10.000 επισκεπτών.
Οι ισχυρές πολιτιστικές σχέσεις της Κεφαλονιάς με την Κύπρο, που έχουν ήδη αναπτυχθεί τόσο με τις επιτυχημένες Συναυλίες της Χορωδίας Αργοστολίου στο Νησί, όσο και με την παρουσίαση Βιβλίων της Συγγραφέως κ.Εύης Λειβαδά Ντούκα, αλλά και με την επικείμενη παρουσίαση του Λυκείου Ελληνίδων της Κεφαλονιάς, έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για την ανάπτυξη Τουριστικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
Ο κ.Κεκάτος, πέραν των προγραμματισμένων συναντήσεων με Τουριστικούς παράγοντες της Κύπρου , θα έχει συνάντηση και με το Δήμαρχο Κερύνειας κ.Γλαύκο Καριόλου, μεταφέροντάς του Πρόσκληση εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση να επισκεφθεί το Νησί μας, στα πλαίσια διερεύνησης δυνατοτήτων Αδελφοποίησης μεταξύ των δύο Δήμων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer