Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα των προτάσεων της Π.Υ. για τον εξοπλισμό των υπηρεσιών και των εθελοντικών ομάδων, για υποδομές πυροπροστασίας κ.ά.
Συνάντηση Γαλιατσάτου με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Πολιτική
01/10/2014 | 16:27

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο είχαν σήμερα το μεσημέρι ο διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού του αρχηγείου του πυροσβεστικού σώματος αρχιπύραρχος Αθ. Αμαργαλιάς και οι υπεύθυνοι  ευρωπαϊκών προγραμμάτων  Α.Π.Σ. πύραρχος Ν. Μπότσαρης και πυραγός Π. Κοροσιάδης. Παρόντες ήταν επίσης ο Διοικητής Περιφερειακής πυροσβεστικής διοίκησης  Ιονίων Νήσων αρχιπύραρχος Σπ. Κλεφτοσπύρος, ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Νομού Κέρκυρας πύραρχος Α. Βασδέκης και στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής.

Συζητήθηκαν κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με την ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα των προτάσεων της Π.Υ. για τον εξοπλισμό των υπηρεσιών και των εθελοντικών ομάδων, για υποδομές πυροπροστασίας κ.ά.

Ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να γίνει ένα πλάνο με τις καταγεγραμμένες ανάγκες έτσι ώστε να δρομολογηθεί η ένταξη τους στα συγχρηματοδοτούμενα  προγράμματα ενώ τόνισε την ανάγκη ανάδειξης του θέματος της προστασίας του πολίτη, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών, όπως σεισμοί, φωτιές, πλημμύρες.

Επίσης τέθηκε από τον περιφερειάρχη και το θέμα της στέγασης των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής στην Κεφαλονιά που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί ενώ υπογραμμίστηκε ότι οι επαφές θα συνεχιστούν  στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των υπηρεσιών για την καλύτερη δυνατή  προστασία του πολίτη.

PY1 PY2

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer