Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς με συνεργάτες της Fraport που είναι υπεύθυνοι για την φύλαξη των αεροδρομίων που "πέρασαν" στα χέρια της γερμανικής εταιρείας.
Συνάντηση Δημάρχου με συνεργάτες της Fraport για την ασφάλεια των αεροδρομίων
Τουρισμός
20/02/2017 | 10:38

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε την παρασκευή το πρωί, 17 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, με συνεργάτες της Fraport που είναι υπεύθυνοι για την φύλαξη των αεροδρομίων που “πέρασαν” στα χέρια της γερμανικής εταιρείας, ανάμεσα στα οποία και της Κεφαλλονιάς. Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και σε αυτήν συμμετείχαν επίσης ο κ. Μάνος Σαραντέλης, προϊστάμενος στα θέματα αεροπορικών υπηρεσιών εκ μέρους της ισχυρής εταιρίας “ESA Security Solutions” και ο κ. Διονύσης Σταθάτος, συνεργάτης της ίδιας εταιρίας, με έδρα την Κεφαλονιά.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, το θέμα της φύλαξης, από ότι φαίνεται, περνά εξολοκλήρου σε ιδιώτες, με το όνομα της “ESA Security Solutions” πάντως να δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας λόγω της πολύχρονης πείρας και των επιτυχιών της. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η συνεργασία με την Αστυνομία παύει.

Αντιθέτως, συνεχίζεται σε διαφορετικό επίπεδο, αναβαθμίζοντας περαιτέρω το αίσθημα ασφάλειας των ταξιδιωτών και εργαζομένων στο χώρο του αεροδρομίου. Για αυτό, άλλωστε ο κ. Σαραντέλης είχε συναντήσεις και με την αστυνομική διεύθυνση Κεφαλληνίας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer