«Οφείλουμε να δείξουμε καλή εικόνα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Λούκας Νιφοράτος.
Συνεδρίασε το συμβούλιο της Δημ. Κοινότητας Αργοστολίου
Πολιτική
22/10/2014 | 22:39

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Αργοστολίου. Στη συνεδρίαση αυτή συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης σχετικά με τις αιτήσεις των μαγαζιών, την μετονομασία της οδού Δεστούνη και τη μετακίνηση των κάδων απορριμμάτων.

Αναλύθηκαν απ’ όλα τα μέλη και μετά από διαλογική συζήτηση ψηφίστηκαν ομόφωνα. Στη συνεδρίαση ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λούκας Νιφοράτος έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο θέμα με τους κάδους απορριμμάτων. Τόνισε ότι όλα τα μέλη θα δράσουν ώστε να δουν τι προβλήματα υπάρχουν και να δοθούν οριστικές λύσεις. Επίσης είπε ότι όλες οι περιπτώσεις πρέπει να εντοπιστούν για να υπάρχει μια πλήρη εικόνα των προβλημάτων, να γίνει η καταμέτρηση και να έρθουν σε επαφή με τους αρμόδιους και το δήμο.

Κλείνοντας ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή υπερψηφίστηκε από τους κατοίκους του Αργοστολίου και όχι μόνο και για αυτό και οφείλουμε να δείξουμε καλή εικόνα διότι είμαστε περήφανοι που το Αργοστόλι είναι η πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς.

dhmotikh_koinothta

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer