Εξιχνιάστηκαν συνολικά δύο υποθέσεις κλοπών κατοικιών και μιας ακόμη διάρρηξης αυτοκινήτου στην Κέρκυρα. Είχαν αφαιρεθεί χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ περίπου
Συνελήφθη επικίνδυνος κακοποιός στη Κέρκυρα
Κοινωνία
03/09/2015 | 11:45

Συνελήφθη την Τρίτη (01.09.2015) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 39χρονος υπήκοος Πακιστάν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας που διέπει τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, ο 39χρονος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην περιοχή Κανάλια- Κέρκυρας και στην κατοχή του βρέθηκαν κοσμήματα.

Από την έρευνα που ακολούθησε του εντοπισμού του 39χρονου, διαπιστώθηκε ότι τα χρυσαφικά τα είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν κατά την διάρρηξη κατοικίας , από την ίδια περιοχή (Κανάλια Κέρκυρας).

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 39χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και άλλα κοσμήματα και μία κάρτα αποθήκευσης δεδομένων.

Η εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και η αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, έδωσε την δυνατότητα στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας να ταυτοποιήσουν την δράση του 39χρονου σε δύο ακόμη υποθέσεις κλοπών, μίας σε οικία στην περιοχή Κανάλια Κέρκυρας, την 31.08.2015, κατά την οποία αφαιρέθηκαν κοσμήματα χρηματικής αξίας (10.000) και μίας ακόμη διάρρηξης σε αυτοκίνητο, την 13.09.2015, στην περιοχή της Γαρίτσας κατά την οποία αφαίρεσε μια κάρτα αποθήκευσης δεδομένων.

Τα κλεμμένα κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου και στην κατοικία του, καθώς και η κάρτα αποθήκευσης δεδομένων, επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer