Η σύλληψη της 22χρονης φοιτήτριας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Σαλαμίνας
Συνελήφθη η Αγγελική, συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού
Κοινωνία
02/03/2015 | 12:16

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η Αγγελική Σπυροπούλου, συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.

Η σύλληψη της 22χρονης φοιτήτριας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Σαλαμίνας. Πληροφορίες αναφέρουν πως πάνοπλοι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε σπίτι συγγενικού της προσώπου (φυλακισμένου της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς») όπου η 22χρονη βρέθηκε και συνελήφθη. Η Αγγελική Σπυροπούλου φέρεται ως βασικός συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού, αποτελώντας παράλληλα συνδετικό κρίκο του ίδιου με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η Αγγελική οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και αργότερα σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών. Τις τελευταίες ημέρες, το βάρος των αστυνομικών ερευνών για τη σύλληψη της 22χρονης είχε επικεντρωθεί στα νότια προάστια της Αττικής, με ιδιαίτερη έμφαση σε Πειραιά, Δραπετσώνα και Σαλαμίνα.

Τρεις ακόμα συλλήψεις

Η εξέλιξη αυτή έρχεται στον απόηχο τριών ακόμη συλλήψεων για την ίδια υπόθεση: μιας γυναίκας 36 ετών και δύο ανδρών, 32 και 39 ετών. Η 36χρονη κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκτιμάται ότι είχε μεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στον Χριστόδουλο Ξηρό, την καταζητούμενη συνεργάτιδά του Αγγελική και ένα ακόμη άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στον Ξηρό και σε άλλους κρατουμένους των Πυρήνων στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ φέρεται να είχε παραδώσει το ποσό των 5.000 ευρώ στην καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου.

Όσον αφορά στον 32χρονο και τον 39χρονο, ο πρώτος έχει οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ ο δεύτερος ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή: zougla.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer