«Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον περιφερειάρχη, κατά του οποίου έχει κινηθεί δικαστικά η νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΡΙΖΑ: Ο αγώνας του Γαλατσιάτου κατά του φασισμού αξίζει να στηριχθεί ολόπλευρα
Πολιτική
15/02/2017 | 16:42

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο, κατά του οποίου έχει κινηθεί δικαστικά η νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Θ. Γαλιατσάτος διώκεται ποινικά επειδή εξαίρεσε τον βουλευτή Κέρκυρας της ΧΑ, Ι. Αϊβατίδη, από τον κατάλογο των επισήμων προσώπων στην κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το 2015», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως τα κηρύγματα μίσους και οι φασιστικές κορώνες δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία. Η τακτική της ΧΑ να προχωρά σε κινήσεις εκφοβισμού, όπως έκανε και με τον δήμαρχο Πατρέων, Κ. Πελετίδη, μέσω μηνύσεων, θα πέσει στο κενό. Ο αγώνας του Θ. Γαλατσιάτου, όπως και κάθε άλλου αιρετού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατά του φασισμού και του ρατσισμού αξίζει να στηριχθεί ολόπλευρα».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer