Στα πλαίσια της συμμετοχής της Κεφαλονιάς, μέσω του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου, στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας Seatrade στο Αμβούργο.
Σχέδια για αναβάθμιση του Λιμενοβραχίονα στο Αργοστόλι
Τουρισμός
06/10/2015 | 20:53

Στα πλαίσια της συμμετοχής της Κεφαλονιάς, μέσω του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου, στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας Seatrade στο Αμβούργο, με σκοπό την περαιτέρω προβολή του Νησιού στο θέμα των προσεγγίσεων Κρουαζιεροπλοίων, συζητήθηκαν και οι ενότητες της λειτουργικότητας των υποδομών.
Για το λόγο αυτό, επισκέφθηκε το Νησί μας ο διακεκριμένος Ισπανός Σχεδιαστής Υποδομών Υποδοχής Κρουαζιεροπλοίων κ.Javier Saura, Στέλεχος της TUBBO Design Galleries.
Τον κ.Saura υποδέχθηκε και ευχαρίστησε για την επίσκεψη του στην Κεφαλονιά ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης και ακολούθησε Σύσκεψη – Εργασίας υπό το συντονισμό του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Γεωργίου Τζωρτζάτου και τη συμμετοχή του Α/Προέδρου κ.Χρίστου Λευκαδίτη και του κ.Κεκάτου. kekatos
Ακολούθως έγινε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις Υποδοχής Κρουαζιεροπλοίων και σύντομα θα κατατεθούν προτάσεις αναβάθμισης των χώρων υποδοχής, αφού το Νησί μας με τις εκατό (100) και πλέον προσεγγίσεις για το 2015, έχει καθιερωθεί ως σταθερά ανερχόμενος προορισμός Κρουαζιέρας.
Τέλος, στο Γεύμα – εργασίας που παρέθεσε εκ μέρους του κ.Παρίση ο κ.Κεκάτος ορίσθηκε η επόμενη συνάντηση με Στελέχη της Εταιρείας στο Μιλάνο , στις εγκαταστάσεις της EXPO – 2015. kekatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer